BASF – Behagelig tur på tre hjul

Med hjælp fra BASF’s alsidige plastmaterialer er det muligt at foretage korte ture med det trehjulede konceptkøretøj 05GEN fra Yamaha Motor Co., Ltd (“Yamaha”), der både er behagelige og praktiske. Den nye generation af det eldrevne køretøj kan ses på en udstilling på Toyo Ito Museum of Architecture, Imabari, Omishima Island i Japan fra den 14. juli 2016 til den 15. juni 2017.

På moderne køretøjer er dækkene altafgørende for en behagelig og afslappende køretur. BASF’s Infinergy®, verdens første ekspansive termoplastiske polyuretan, og Elastollan®, en termoplastisk polyuretan, benyttes i 05GEN’s dæk for at forbedre den generelle køreoplevelse. Den karakteristiske cellestruktur i Infinergy bidrager til det spændende design. Herudover gør Elastollan det muligt at benytte forskellige strukturer og farver på dækkenes overflade.

Andy Postlethwaite, Senior Vice President, Performance Materials Asia Pacific sagde, “Den nye generations køretøj fra Yamaha har til formål at forbedre køreoplevelsen på korte ture for de rejsende. Det vækker genklang hos os på designfabrik®, hvor vi hjælper med at omsætte ideer til hverdagsprodukter, der forbedrer folks livskvalitet. Gennem vores rådgivning om farver, materiale og finish hjalp vi Yamaha med at realisere deres designkoncept ‘Refined Dynamism'”.

Cookie-indstillinger