Hexagon Manufacturing Intelligence frigiver PC-DMIS 2017 R1

Hexagon Manufacturing Intelligence lancerede i dag PC-DMIS 2017 R1, den seneste udgave af verdens mest populære målesoftware. ‘R1’ er en forkortelse af ‘Release 1’, da der er planlagt to overordnede udgaver til PC-DMIS i 2017 med fortsatte servicepakke-opdateringer, som skal sikre platformens maksimale driftssikkerhed.

PC-DMIS 2017 R1 gør det lettere at finde og få mere at vide om de nye funktioner og forbedringer i softwaren med tilføjelsen af en ‘What’s New’ pop-up-animation, som vises ved opstarten af applikationen. Udgavens supplerende baggrundsinformation er derudover organiseret, så der er nem adgang til de vigtigste oplysninger. Applikationens ydeevne er optimeret med henblik på hurtigere afvikling af hverdagsopgaver som f.eks. åbning og udførelse af målerutiner, kopiering og indsættelse samt import af filer.

Denne udgave af PC-DMIS giver også en forsmag på et nyt stioptimeringsværktøj, som ved udnyttelse af multithreading på pc’er med flere processorkerner gør stioptimeringen hurtigere end nogensinde. QuickMeasure-værktøjerne er udbygget til grundlæggende scanneopgaver, og en ny målestrategi til AutoFeature Plane giver mulighed for udvælgelse af separate punkter. QuickFeature-udvælgelse er nu også tilgængelig i Live View på optiske CMM’er. Forbedrede punktskyværktøjer omfatter: Et nyt skydelæreværktøj til kontrol af to punkter med en funktion svarende til en rigtig skydelære og forbedret zoom og rotation til bærbare scannere, hvor scandata nu overføres endnu lettere til grafikvinduet. En ny størrelsesdimensionsfunktion muliggør lokale og globale størrelser for ASME- og ISO-standarder, og et nyt mapping-værktøj til overfladeegenskabssensorer leverer forbedret QuickFeature-kontrol i forbindelse med målerutiner, der benytter flere sensorer.

“PC-DMIS 2017 R1 fortsætter de målbare tendenser i retning af fremragende produktstabilitet og forbedrede brugeroplevelser”, udtaler Ken Woodbine, som er Product Line Manager i Hexagon Manufacturing Intelligences afdeling for metrologisoftware. “Denne udgave er endnu et væsentligt skridt fremad med endnu flere nyttige forbedringer, som bidrager til generelle effektiviseringer af arbejdsgangene inden for alle produktets aspekter.”

PC-DMIS 2017 R1 giver endvidere debut til to nye tilbehørsapplikationer, som er designet til brug i selve fabrikken, Inspect (Inspicer) og Notification Centre (Underretningscenter). Inspect er en konfigurationsvenlig platform til kørsel af PC-DMIS-målerutiner og visning af rapporter, mens Notification Center hjælper brugeren med at holde øje med flere inspektionsprocesser via konfigurerbare advarsler fra indlejrede eller eksterne CMM-lamper samt diverse akustiske hændelser.

PC-DMIS 2017 R1 kan downloades nu. Yderligere oplysninger fås hos lokale Hexagon-afdelinger og -forhandlere

Cookie-indstillinger