Knauf Insulation – Ny app guider dig til den rette isolering

Og i 2017 kommer appen “Knauf Insulations Nordics” også på norsk, dansk og finsk.

– Vi vil gøre det nemmere for vores brugere. Derfor har vi udviklet en app, som giver hurtige og korrekte svar på mange af de spørgsmål vedrørende isolering, som en entreprenør stiller sig selv, siger Kenneth Ingemarsson, teknisk chef hos Knauf Insulation Norden, og fortsætter.
– Vi ser appen som et naturligt supplement til vores kundeservice, vores tekniske support og vores websted. Jeg er overbevist om, at vores kunder vil få glæde af den.

Ved hjælp af appen kan man bl.a. beregne behovet for isolering i alle bygningens dele og rum. Her får man også hurtigt fakta om U-værdi, akustik og brandmodstandsevne. I appen får man desuden information om alle produkter fra Knauf Insulation, oversættelsestabel samt kontaktoplysninger til nærmeste forhandler.

Appen “Knauf Insulation Nordics” findes til både iPhone- og Android- telefoner. Og den er naturligvis også gratis. 

Knauf Insulation er en del af Knauf Group, en familieejet global byggematerialekoncern med en årlig omsætning på mere end €5 mia. Som en af verdens førende producenter af isolering er vi aktive i over 35 lande og har mere end 40 produktionsanlæg, der fremstiller glasuld, stenuld, ekstruderet polystyren (XPS), ekspanderet polystyren (EPS) og ekstruderet polyethylen (XPE). Med over 5.500 medarbejdere er vi specialister i fremstilling, forskning og udvikling af isolering. Vi tilbyder avancerede løsninger inden for energieffektivitet til byggerier i hele verden.

Læs mere om os og vores produkter HER

LÆS også: Knauf Insulation – en pålidelig partner
Knauf A/S's Firmaprofil