Ny generation af Viega Easytop er fremtidens ventiler

Kugleventiler sørger for nemt betjente afspærrings- og vedligeholdelsesventiler og er derfor uundværlige i enhver rørinstallation – uanset mediet. For at sikre ventilens varige driftssikkerhed er de nye Easytop kuglehaner blevet re-designet i et drikkevandshygiejnisk og fremtidssikret rødgodsmateriale. Alle modeller har en kugle af rustfrit stål, og med et ergonomisk T-greb er kugleventilerne nu endnu nemmere at bruge. Moderne produktionsfaciliteter og testmetoder har givet Viega et nyt tætningskoncept, der sikrer permanent, enkel betjening af kugleventilerne.

Kugleventiler med T-greb Det nye T-greb er lavet af plast og har en aftagelig medieindikator (grøn/rød), og med hjælp fra tilbehørssættet kan et termometer nemt integreres i betjeningshåndtaget – selv i drift.

Udover de kendte modeller findes der nu tre nye varianter af kugleventilerne med to G1/4”-tilslutning, og når de bruges som vedligeholdelsesventil i drikkevandsinstallationer, kan der tilsluttes tømme- eller prøveudtagningsventiler. Begge tilslutninger leveres forseglet med en prop, og en tømmeventil medfølger som standard.

Easytop systemventiler med et nyt tætningsringskoncept Den nyeste generation af Viega Easytop systemventiler er kendetegnet ved en komplet nyudviklet ventiltop. Udefra kan den nye udvikling ses på det ergonomiske håndhjul og den signalfarvede positionsindikator på ventilerne.

Men de afgørende udviklingsforbedringer er skjult inden i det rødgodsbeklædte ventilhus, hvor vi finder ventilsædet af rustfrit stål, spindel og ventilhoved med en EPDM-pakning. Med et nyt tætningsprincip, der beskytter tætningen mellem ventilsædet i rustfrit stål og hoved for overspænding, sikres der minimum slitage. Ventilhovedets kant fungerer som et metallisk stop, der forhindrer unødig overbelastning på ventilhovedets pakning.

Som med alle andre Easytop systemventiler er de nye ventiltoppe vedligeholdelsesfri, og på grund af backflow-tætning er der ingen døderum. På den måde overholdes de strenge hygiejnekrav, der stilles til installationskomponenter i drikkevandsinstallationer.

Presforbindelse til ethvert system Viega Easytop systemeventiler med direkte prestilslutninger til Viega systemerne Profipress, Sanpress, Sanpress Inox og Raxofix har alle den DVGW-testede SC-Contur-funktion, der garanterer utæthed i ikke-pressede samlinger. Funktionen sikrer, at alle eventuelle ikke-pressede samlinger bliver synlige ved en tæthedsprøvning. Efter presning er alle pressamlinger permanent tætte

LÆS også: Viega på VVS 17 i Odense, stand C-3539
Viega A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger