Prisvindende overvågningssystem til datacentre

Står driftsikkerhed og tryghed højt på ønskelisten til dit datacenter?
Her er hvad læserne af veletablerede tyske IT-publikationer og det tyske fagblad Funkschau har udnævnt årets mest populære produkt til overvågning og management af datacentre.

Læserne af veletablerede tyske IT-publikationer og det tyske fagblad Funkschau har udnævnt årets mest populære produkt til overvågning og management af datacentre. Rittal CMC III Overvågningssystem løb med to sejre da Readers´Choice Awards uddelt.
Ialt 5500 ICT-beslutningstagere og virksomhedsejere afgav deres stemme, da Funkschau Readers´Choice Awards skulle afgøres for 8. gang. De skulle stemme på deres yndlingsprodukter i 20 forskellige kategorier.

I kategorien “Data Centre Monitoring and Management” tog Rittal sejren med overvågningssystemet CMC III. Anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Paessler og Schneider, foran de øvrige nominerede, der inkluderede Emerson, Network Power og Consistec.
– Vi er stolte af at Readers´Choice Award. Det viser, at vi forstår vores kunders behov og har formået at opfylde dem, siger Sven Lauroesch, IT Product Manager hos Rittal.

Sikrer driften af din IT
Rittal Computer Multi Control (CMC) III består af en række sensorer til overvågning af netværks- og serverrack, IT-rack, containere og computerrum. Det kontrollerer temperatur, luftfugtighed, fysisk adgang, røg, strømforsyninger og mange flere fysiske og miljømæssige parametre. Det modulære CMC III-system er udviklet til at hjælpe virksomheder med at etablere en driftssikker og effektiv IT-infrastruktur.

Rittal blev også fremhævet af læserne af Vogel Business Media. Over 34.000 læsere af Vogel Business Medias seks it-brancheportaler deltog i udvælgelsen af vinderne i 42 kategorier. Rittal blev for 2016 tildelt platin i kategorien for indkapsling og klimasystemet, en gennemtestet kernekompetence hos Rittal. Dette var det andet år i træk, at Rittal har vundet. I 2015 modtog virksomheden platinprisen i kategorien for rack og datacontainere.

– Priserne for 2015 og 2016 understreger, at vores løsninger er blandt de mest succesfulde produkter i IT-branchen. Dette er en tillidserklæring fra vores kunder, understregede Malzacher Dietrich, leder af it-projekter hos Rittal, ved overrækkelsen af priserne.

Cookie-indstillinger