Seco udvider løsninger til drejeoperationer af hærdet materialer med nye PCBN-kvaliteter

Ved hjælp af et nyt bimodalt substrat og ny belægningsproces, forlænger disse skær værktøjets levetid og øger produktiviteten i et bredere udvalg af operationer. Secos PCBN-skærsortiment til materialer, der spænder fra ISO H05 til H35, består af CH0550, CBN060K, CH2540 og CH3515, og er specialudviklet til drejning af hærdet stål. De indeholder avancerede belægninger og et bimodalt substrat med grovere materialer, såvel som optimerede skærkantsprofiler, som giver en lang og forudsigelig bearbejdning.

CH0550 giver hurtige kontinuerlige skæringer i H05-materialer. CBN060K udmærker sig i kontinuerlige til medium afbrudt spån i H15-materialer. CH2540 tilbyder stærk ydeevne i små til store afbrudt spån i H25-materialer. CH3515 håndterer store afbrudte spån i H35-materialer.

Hver af Secos PCBN-skær kan fås i normale ISO-skærgeometrier. Wiper-geometrimuligheder er tilgængelige for yderligere forøgelse af ydeevnen.

For at få mere at vide om hele serien af Secos gevindholdere kan du kontakte en lokal Seco-repræsentant eller gå til www.secotools.com/threading

Cookie-indstillinger