Veeam og Microsoft allierer sig om bedre databeskyttelse

De nye løsninger beskytter applikationer og data i hybrid cloud med backup og disaster recovery fra Microsoft Azure og Veeam “Always-On Cloud” Availability Platform.
 
Ifølge Gartner vil brugen af enten Data Recovery as a Service eller Infrastructure as a Service til at understøtte failover af produktionsapplikationer stige med mere end 200 procent fra 2016 til 2020. Det vil sige, at behovet for simple og kraftfulde løsninger til backup og disaster recovery i cloud-miljøer vil stige eksponentielt.
 
Med de nye løsninger kan Microsofts og Veeams kunder nyde godt af:
· Uafbrudt kontinuitet i forretningen med backup og disaster recovery baseret på Veeam “Always-On Cloud” Availability Platform og Microsoft Azure

· Fleksibilitet under den digitale transformation – Veeam leverer nem, sikker og pålidelig data management og migration på tværs af skyen, så Azures agilitet og fleksibilitet kan udnyttes maksimalt

· Reducerede omkostninger ved at kombinere Veeams fleksible platform og Azures consumption model
 
Når uheldet er ude, er både små og store virksomheder afhængige af en pålidelig løsning til at kunne gendanne den data, der ligger i skyen. Med cloud bliver data recovery prismæssigt overkommeligt for virksomheder af enhver størrelse. Alligevel kæmper mange med at administrere den komplekse proces at gendanne data – fra genoprettelse og opsætning af netværk til konfiguration af den problemfri brugeroplevelse.

”Virksomheder benytter i stigende grad Microsoft Azure, når de skifter til hybrid cloud for at understøtte initiativer inden for digital transformation. Hybrid cloud skaber nye udfordringer og muligheder for at levere den digitale brugeroplevelse, som brugerne forventer, ved at sikre tilgængelighed 24 timer i døgnet,” siger Peter McKay, Co-CEO i Veeam. ”Sammen med Microsoft støtter vi vores kunder med nye løsninger til backup og disaster recovery i Azure. Med Veeam kan kunderne trygt flytte til Azure og hybrid cloud og være sikre på, at deres data og applikationer altid er tilgængelige – lige meget hvad der sker.”

De nye data recovery-løsninger fra Veeam i Microsoft Azure, Veeam Disaster Recovery og Veeam PN, forenkler og automatiserer disaster recovery i Azure, hvilket hjælper virksomheder med at opretholde kontinuitet i forretningen og adgang til kritiske arbejdsopgaver.

Cookie-indstillinger