Sick – Lynende hurtig, selv i dårligt vejr – hårdfør målende laserscanner

Scanneren anvender den patenterede HDDM+, multi-ekko teknologi, som sikrer ekstremt pålidelighed og giver høj immunitet overfor regn, tåge, sne og kraftig sol.

Den maksimale rækkevidden er 64 m. Åbningsvinkel er på 275 grader, hvilket er en signifikant fordel når man skal overvåge rundt om et hjørne. I teorien burde en scanningsvinkel på 270 grader kunne klare denne opgave, men der kan let opstå huller i sikkerheden, hvis en scanner er monteret med den mindste mangel på præcision. De 5 ekstra grader løser problemet en gang for alle.

Scanneren er let at idriftsætte, ikke bare fordi simple ting som stikudtag kan drejes, men fremfor alt fordi indlæringen af felter er gjort helt simpel. Der er mulighed for frit at konfigurere op til 64 felter. Programmeringen kan foregå via SOPAS eller en webserver, hvor man med en browser har direkte adgang til opsætning og diagnose. Der er mulighed for at aktivere automatisk tilpasning af felter, så man ikke får fejlalarmer på grund af ændringer i omgivelserne, træer der vokser ind i et område eller lignende.  

Med sin høje scanfrekvens er LMS1000 perfekt til trafikmonitorering på eksempelvis betalingssystemer, frit-flydende trafik, eller profilmålinger i tunnel-åbninger. Den er velegnet applikationer som kræver hurtig reaktion ved meget kort påvirkning som kan være nødvendig til for eksempel sikringsopgaver i lufthavne og anti-tyveri applikationer.  

Se den på HI17 messen Stand E-4170

LÆS også: SICK A/S – Den 1. april 2017 har salgsingeniør Per Gaasvig 20 års jubilæum
SICK A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger