SICK – LaserGuardian: Alarmsystem

LaserGuardian fra SICK giver en enestående perimetersikring med et minimum antal falske alarmer. Systemet integrerer laserskannere til sporing, med overvågningskameraerne til knivskarp dokumentation. LaserGuardian giver systemintegratorer en nem integration i Milestone XProtect security, hvilket sikrer slutbrugeren pålidelig indbrudsdetektering og sporing, samtidigt med at antallet af falske alarmer reduceres eller helt elimineres.

Lokaliser truslen hurtigere
LaserGuardian systemet henter GPS-lignende koordinater fra laserskannerne så disse data automatisk kan integreres i Milestones XProtect eller anvendes til auto-tracking af objekter hvor man endda kan styre op til flere PTZ kameraer i processen. Fordelen ved laserscannere er blandt andet at de kan definere alarmfelter helt præcist . De er lynhurtige til at finde flere uønskede objekter samtidigt, de aflæser deres præcise position og bestemmer hvilken retning objekterne bevæger sig i.

Følg de ubudne gæster
Systemet kan bruges indendørs eller udendørs. Man kan oprette op til 10 virtuelle alarmzoner pr laserskanner, der individuelt detekterer og tracker objekter og som med Laserguardian kan integreres i Milestone.  Alarmopsætningen kan konfigureres med forskellig detektionsfølsomhed i hver enkelt zone, som fungerer automatisk når dette er defineret i skannerens software.  Det er muligt at spore uvelkomne gæster via kamera-stitching over flere bevægelige kameraer i varierende lysforhold. Dermed skabes en meget sikker måde at beskytte et område eller et anlæg.

Minimer falske alarmer
SICK’s laserskannere levere rækkevidder op til 80 meter, med overlegen detektionsevne selv under skiftende lysforhold. De kan monteres i enhver vinkel eller retning – f.eks. monteret så den skyder lige op for at skabe virtuelle vægge.  Laserskannere anvender multiekko-teknologi til at eliminere falske alarmer, fra for eksempel sne, regn eller dyreliv så der ikke alarmeres unødigt. Hardwaren er udviklet og designet til at give en lang levetid. Rent faktisk er den gennemsnitlige levetid (MTTF) for LMS 5-serien på over 16 år og for LMS 1-serien på forbløffende 28 år.

Ved at koble SICK’s RFID-læsere til LaserGuardian får man også adgangskontrol, der kan forhindre uautoriseret adgang til sikrede områder (tailgating).

SICK har et komplet sortiment af sensorer, RFID-produkter og prisbelønnede laserskannere som giver systemintegratorer en nem integration i Milestone XProtect, hvilket sikrer slutbrugeren pålidelig indbrudsdetektering og sporing, samtidigt med at antallet af falske alarmer reduceres eller helt elimineres

LÆS også: SICK A/S – Salgsingeniør Asger Hjort fejrer i år 15 års jubilæum
SICK A/S's Firmaprofil