Altro – Komfortabelt akustikgulv gav fællesrummet et løft

På det spanske universitet UCJC bidrog Altro Orchestra™ til at forvandle undervisernes fælleslokale til helt nyt rum med lys og afdæmpet atmosfære.

Tusindvis af mennesker i undervisnings-, sundheds- og plejesektorerne har arbejdsdage med masser af bevægelse til fods, skiftende arbejdssteder, mødeaktivitet og kontakttid på telefonen. Det gælder i høj grad også underviserne på Camilo José Cela universitetet (UCJC), der er et af Spaniens mest prestigefulde private universiteter med et campusområde, der omfatter mere end 100.000 m2 tæt på hovedstaden Madrid.

Her valgte man for nylig at renovere undervisernes store fælleslokale for at skabe et tidssvarende opholdsrum med en let og afdæmpet atmosfære – først og fremmest via ny gulvbelægning. Valget faldt på det glatte vinylgulv Altro Orchestra™ i lys beige, som ud over at være komfortabelt at gå rundt på yder 15 dB lydisolering i forhold til trinstøj. Samtidig bidrager farven til at understrege den designmæssige helhed i det lyse, transparente rum.

Nem installation og meget flot finish
Servicemanager José Álvarez Álvaro fremhæver, at netop Altro Orchestra tilbyder flere fordele, der gør gulvet ideelt til en lang række områder på moderne uddannelsesinstitutioner:
– Det er hurtigt at installere og har et flot æstetisk udseende samtidig med støjreducerende egenskaber. Resultatet i undervisernes fællesrum er blevet fantastisk med en meget flot finish, og gulvet kan i høj grad anbefales til den her type områder. Du får virkelig valuta for pengene.
Altro Orchestra er et 2,85 mm glat vinylgulv med et slidlag på 0,7 mm. Da det er komfortabelt at bevæge sig rundt på og samtidig lydreducerende, er gulvet ideelt at bruge i travle gange og undervisningslokaler på videregående uddannelser. Altro Orchestra egner sig også til værelser, fællesarealer og gangarealer på hospitaler, i botilbud og plejecentre, såvel som inden for detailhandlen og i almennyttige boliger.

Med en palet på 40 farver og designs, der varierer fra det beroligende neutrale til det mere livlige og sprælske, hjælper Altro Orchestra med at skabe den helt rigtige atmosfære hver gang. Det kan matches med Altro Operetta™ og Altro Serenade™, der også er glatte vinylgulve, så man skaber et konsistent look hele vejen igennem.

Lever op til alle forventninger
Miguel Ángel Fernández fra installatøren AFER, der udførte gulvarbejdet, forklarer:
– Opgaven var udfordrende, fordi gulvet har den størrelse, det har. Vi installerede 840 m2 Altro Orchestra. Der var samtidig flere forskellige slags belægninger, så det var nødvendigt at spartle hele overfladen for at sikre, at den blev jævn.
– Vi er meget tilfredse med det arbejde, der er udført: Gulvet er blevet perfekt, og produktet lever op til alle kundens forventninger, understreger han til slut.

Se Leverandører af Akustikløsninger