Nyhed fra HH Instruments – Ultralydsflowmåler

Få nøjagtige flowmålinger på væsker fra vand til kemikalier. På den måde ved du altid, hvad der sker i dit rør. AT600 har alle de ultralydsfordele – plus clamp-on-fordele, der skal til for at få en pålidelig og vedligeholdelsesfri lavprismåling.

Meget nem at installere

Den nye slanke AT600 kræver kun 4 trin før den er i drift:

  1. Monter den kompakte elektronikenhed – enten vandret eller lodret på to-tommers rør eller på en væg, og fastgør kablerne
  2. Programmer måleren på cirka fem minutter ved hjælp af den intuitive nye grænseflade
  3. Installer sensorbeslag med spændebånd, positioner sensorerne med let læsbare markeringer og tilslut kablerne.
  4. Tænd for måleren!

Du kan nu være sikker på at flowmåleren udfører arbejdet til perfektion, så du kan bruge din tid på noget andet.

Pålidelig og klar til arbejde

Den omkostningseffektive AT600 tilbyder en perfekt løsning til måling af vand, kemikalier og kulbrintevæsker i vand / spildevand, industrielt, HVAC, vandkraft og landbrugsapplikationer. Dens kraftige sensorer kan klare vanskelige målinger, hvor andre målere fejler. Uanset applikationen, klarer AT600s holdbare elektronik og IP68-klasse en vedligeholdelsesfri sensorinstallation. Farveindikerede lys gør dig opmærksom på målerens sundhed, så du ved, AT600 altid udfører pålidelige målinger for dig.

Kontakt Rasmus Rossen Kristensen på telefon 31171615 eller send ham en e-mail på rasmus@hhinstruments.dk for yderligere information, uanset applikation – vi klarer alle opgaver lige fra standard flowmåling på vandsystemer, til måling på damp, olie, kemikalier, ATEX områder og meget mere.

LÆS også: HH Instruments A/S – Lav lynhurtig flowmåling i felten med ny bærbar ultralydsflowmåler til væsker
HH Instruments A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger