LG lancerer ny Multi V S med forbedret effektivitet og driftssikkerhed

LG’s nyeste VRF-løsning (variable refrigerant flow) Multi V S Heat Recovery-enhed byder på stor energieffektivitet med en energieffektivitetsscore på 3,90 EER (energy efficiency ratio) ved køling og 4,39 ved opvarmning. Løsningen når samtidig en ESEER-score (European seasonal energy efficiency ratio) på 8,05 ved køling og 9,57 ved varmeudvinding.
 
Multi V S Heat Recovery byder på en række unikke LG-teknologier som LG’s egen 5. generation kompressor med et ‘High Sided Shell’ (HSS) og et nyt polyetheretheketone-coated kugleleje, der gør kompressoren i stand til at fungere fra 10Hz-165Hz. Det udvider blandt andet kapaciteten og øger driftssikkerheden.
 
Det avancerede, coatede kugleleje byder også på et redesign af udskæringen i lejet. Polyetheretheketone-materialet bruges typisk i flymotorer for at opnå høj driftssikkerhed under høje temperaturer.
 
Dual Sensing Control
Det avancerede Dual Sensing Control-system i den nye Multi V S-enhed giver brugeren bedre komfort og reducerer driftsomkostningerne. Ved at bruge Smart Load Control (SLC) kan systemet regulere sig selv i takt med at miljøet skifter. Det øger energieffektiviteten med op til 31 procent i forhold til modeller uden SLC.
 
Et typisk VRF-system vil svinge betydeligt for at opretholde rumtemperaturen gennem tænd-og-sluk af termostaten. Dual Sensing Control-systemet giver brugeren mulighed for at vælge ‘Comfort Cooling’, der opretholder lufttemperaturen med færre tænd-og-sluk. Det fjerner perioder med temperaturudsving og maksimerer brugerkomforten.
 
Multi V S Heat Recovery-enheden har et imponerende rørsystem med 150 meter som det længste og op til 50 meter stigning mellem udendørs- og indendørsenheder. Det giver arkitekter og bygningskonstruktører mulighed for at implementere en lang række konfigurationer tilpasset den enkelte bygning. Den relativt lille størrelse og lave vægt på bare 118 kilo giver desuden mulighed for at placere enheden i omgivelser med begrænset plads

Cookie-indstillinger