ESAB G series regulatorer produceres nu i Europa

Nu hvor produktionen foretages tættere på dette vigtige marked, nyder kunderne godt af bedre lagerniveauer hos distributørerne og hurtigere leveringer af varer der ikke findes på lager (5-7 dage).

Det hypermoderne produktionsanlæg i Opole i Polen, er blevet udstyret med helt nye værktøjer, og anvender de nyeste processer. Yderligere kontrolleres og testes regulatorerne 100 % før afsendelse, så kunder sikres den højeste mulige kvalitet og sikkerhed.

G Series regulatorer har været på det europæiske marked i cirka tre år, leveret fra ESABs fabrikker i USA, Mexico og Kina. Produktudvalget har fået en varm modtagelse blandt kunderne i dette område, derfor besluttede ESAB at bruge betydelige ressourcer til at oprette et produktionsanlæg, til at forsyne det europæiske marked.

Funktioner og fordele
Nøglefunktionerne i G Series regulatorerne inkluderer overholdelse af ISO 2503, farvekodede justeringsgreb, så brugere hurtigt kan se hvilken gas der kontrolleres, et kontureret greb til let justering, også selvom der bæres handsker, og høj-kontrast målere, som både kan overvåges på kort og lang afstand. Dækslet er lavet af en meget robust aluminium-zinklegering, som er næsten dobbelt så stærk som smedet messing for fremragende holdbarhed og hver regulator er datostemplet for let inspektion og udskiftning. De europæiske G Series regulatorer er udstyret med en fuldt indkapslet ventil, som giver forbedret pålidelighed og iltsikkerhed.

G Series regulatorer er designet og fremstillet af ESAB, hvilket betyder at virksomheden har fuld kontrol over alle aspekter, inklusive sikkerhedsegenskaber, ydeevne og kvalitet. I over 100 år har ESAB leveret højkvalitetsprodukter til gassvejsning og -skæring, med G Series som en af de seneste tilføjelser til virksomhedens produktudvalg. ESABs G Series er en omfattende familie af ettrins-regulatorer, plus forudindstilling, gennemstrømningsmåler og gennemstrømsmåler regulatorer.

Se Leverandører af Svejse regulatorer
Cookie-indstillinger