NORD – Hurtigere EMC-konform udvikling af frekvensomformer

Under udvikling af nye prototyper benyttes egen EMC rum på hovedkontoret i Bargteheide til test af softstarter og frekvensomformer. Disse dokumenterede tests hjælper med hurtigere at kunne overholde kravene til CE mærkning. Elektrokompatibilitet hjælper med 2 aspekter:

  1. Drevet overholder kravene med hensyn til dens egen EMC kompatibilitet der skal overholdes.
  2. Drevene skal desuden også være immune overfor elektromagnetiske påvirkninger der kan komme udefra.

Brugen af egen EMC rum, gør det muligt for NORD at identificere problemstillinger i et tidligt stadie, og giver mulighed for at rette på fejl fra begyndelsen. Det nyeste produkt i drev familien hos NORD, er decentral omformer NORDAC LINK, som lige er kommet i byggestørrelse 2 (5,5 og 7,5kW) Denne serie er testet i dette laboratorie, udvikling af en anden kommende produktserie er lige nu i fuld gang med at blive testet her.

NORD har mulighed for at observer drevets elektromagnetiske egenskab under drift med motor og gear monteret. Dette muliggør kontrol af forskellige print konstruktioner, for hurtig at finde syndere og løsninger, uden brug af 3 part laboratorium. Ud over dette så testes alle drev også med hensyn til bestandigheden overfor: kulde, varme, fugt og temperaturskifte for at sikre at de specificerede temperaturområder kan overholdes.

LÆS også: NORD DRIVESYTEMS udstiller på ANUGA FOODTEC 2018
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger