KPK’s nyeste træ/alu-vindue kombinerer design og energibesparelse

Samtidig gør produktopdateringen det nemmere og mere enkelt for håndværkeren at montere KPK’s træ/alu-produkter.

KPK Døre og Vinduer har givet virksomhedens træ/alu-produkter et markant kvalitetsløft. Med en større produktopdatering er det nemlig lykkedes at reducere vinduernes u-værdi til 0,80 W/m2-K, så de til fulde lever op til de strenge krav, som markedet efterhånden har til isolering. Samtidig med energi-opdateringen har KPK opdateret designet, så produkterne er blevet mere elegante og nemmere at montere.

– Vi har et mål om konstant at være blandt de bedste på markedet, og derfor er det vigtigt, at vi hele tiden har fokus på produktudvikling. Det er nu resulteret i, at vi med fire tekniske produktopdateringer samlet set har lanceret et nyt og væsentligt forbedret træ/alu-produkt, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

– Det betyder blandt andet, at vores 3-lags vinduer i træ/alu er blevet energioptimeret. Således egner de sig i endnu højere grad til projekter, hvor energioptimering er i højsædet, mens de samtidig lever op til markedets konstant skærpede krav til isolering og energieffektive byggematerialer.

Ny alu-samling
Udover den lavere U-værdi har KPK også præsenteret en ny alu-samling på karmen, hvor hjørnesamlingen fremover skæres i smig, nøjagtig ligesom på rammen. Det giver et pænere design og gør ikke mindst arbejdet hurtigere, nemmere og mere enkelt for håndværkeren at montere dørene og vinduerne:

– Formålet med den nye alu-samling er dels at give designet et løft, da det bidrager til en flot afslutning af vinduets hjørner, og dels at gøre arbejdet lettere for håndværkeren. Nu kan man nemlig fuge direkte på siderne og på toppen, hvilket både er tidsbesparende og giver et pænere resultat i sidste ende.

Derudover er designet på produkternes 25 millimeter smalsprosser blevet ændret. Således opnås et mere harmonisk udtryk, især når den bruges sammen med profilkehlen til de mere klassiske vinduestyper som eksempelvis palævinduer, dannebrogsvinduer og bondehusvinduer.

KPK’s opdaterede træ/alu-produkter egner sig til både renovering, nybyg og energioptimeringsprojekter.

Cookie-indstillinger