FARMA – Fire grunde til at overveje Alfa Lavals UltraPure-pumper

Uanset hvad din udfordring er – lige fra produktioner af høj værdi og med høj risiko, hvor hvert eneste sekund tæller, til procesdrevne produktioner, hvor pålidelighed og gentagelighed er vigtige – så er en Alfa Laval UltraPure-pumperne løsningen.

1. Sikkerhed
Alfa Lavals UltraPure-pumperne fokuserer på hygiejne og gentagelighed for at reducere risikoen for kontaminering. Alfa Lavals Q-doc dokumentation, som kan downloades, er baseret på GDP (god dokumentationspraksis), indeholder komplette oplysninger om produktet og forenkler kvalifikations-, validerings- og ændringskontrol for at sikre proces-sikkerheden.

2. Pålidelighed
Alle Alfa Lavals UltraPure-pumperne har et robust design, der er tidstestet og gennemprøvet i medicinalindustrien. Hver UltraPure-pumpe omfatter fuld dokumentation af produktionskæden, fra råmaterialet til det leverede udstyr, for at garantere dit produkts gentagelighed og levere 100 % batchkvalitet.

3. Effektivitet
Alfa Lavals UltraPure-pumperne er omkostningseffektive, og leverer maksimal energieffektivitet, et nedsat C02-aftryk, øget udbytte og oppetid.

4. Global dækning og lokal tilstedeværelse
Vores store udvalg af Alfa Laval UltraPure-pumper kan imødekomme alle dine procesudfordringer. Uanset hvor du befinder dig, har vi support- og serviceeksperter i nærheden. Alle UltraPure-pumper bruger standardiserede reservedele til enkel specifikation og levering samt hurtig serviceekspeditionstid.

Kort om Alfa Laval
Alfa Laval er en af verdens førende leverandører af specialiserede produkter og procestekniske løsninger. Vores komponenter, systemer og service hjælper vores kunder med at optimere deres processer. Igen og igen.

Vi hjælper vores kunder med at varme, køle, separere og transportere produkter som for eksempel olie, vand, kemikalier, læskedrikke, levnedsmidler, stivelse og pharmaceutica.

Vores verdensomspændende organisation har et tæt samarbejde med kunder i omkring 100 lande, og vi hjælper dem med at være et skridt foran på deres felt.

Se Leverandører af Pumper
Cookie-indstillinger