Panasonic – Robust tablet med infrarødt kamera tager termiske billeder på farten

Den 7-tommer store tablet er derfor ideel til en bred vifte af sektorer og funktioner.

Den fuldt robuste Panasonic Toughpad FZ-M1 kan nu fås med et infrarødt kamera, der er designet til at fange og behandle billeder på farten. Den praktiske 7-tommer tablet er udstyret med et FLIR Lepton mikro-termisk kamera, der gør det muligt at tage og behandle termiske billeder på stedet og knytte dem til andre applikationer og tilføje dataindhold, herunder QR-koder.

Kombineret med det infrarøde kamera er den kraftfulde og robuste tablet ideel til en række sektorer og anvendelser. Udover de varmesøgende funktioner til brug i brand-, beredskabs- og forsvarssektoren kan termiske billeder anvendes til produktionslinjekontrol, til vedligehold og kvalitetssikring i forsyningsselskaber samt i olie og gas industrien, luftfart, bilindustrien og i byggeriet.

Måler temperaturer fra +400 grader ned til – 20 grader
Det termiske billedbehandlingsprogram er designet af Panasonic og bygger på 20 års erfaring med hardware- og softwareløsninger. Med softwarealternativerne Standard og Pro (ekstra licens) kan brugerne måle højde og oprette punkter, tage billeder og film samt tilføje data til billeder, såsom QR-koder.

Det mikro-termiske FLIR Lepton kamera har en 160×120 termisk opløsning og kan måle et temperaturområde på minus 20 grader op til 400 grader Celsius (plus/minus fem grader).

Cookie-indstillinger