Nyhed fra CUBIC sparer brugerne for både tid og penge

CUBIC lancerer nyt konkurrencedygtigt skuffesystem Plug-in+. Produktet er baseret på CUBIC’s anerkendte modulsystem og er inspireret af Multi Drawer – CUBIC’s løsning til eltavler med fuldt udtræksbare skuffer.

Plug-in+ har kontakter på både til- og afgangssiden, som er lette at adskille uden brug af værktøj – også selv om der er spænding på distributionsskinnen.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og det er enkelt at opgradere Plug-in+ til Multi Drawer på et senere tidspunkt.

Direktør Jesper Fristrup udtaler: ”Med Plug-in+ styrker vi CUBIC’s samlede produktprogram. Plug-in+ er et stærkt supplement til modulsystemet, da det passer perfekt mellem Plug-in og Multi Drawer – CUBIC’s løsninger til demonterbare og udtræksbare eltavler. Populært sagt har vi taget det bedste fra begge systemer. Plug-in skufferne har de funktionsmæssige fordele fra en komplet draw-out løsning, mens de prismæssigt ligger på niveau med eltavler i fast udførelse. Multi Drawer er den fremtidssikrede løsning med fuldt fleksible skuffesystemer, der kan om- og udbygges i en uendelighed. Plug-in+ ligger lige imellem og er konkurrencedygtig med op til 14%.”

Kendetegnende for Plug-in+ og CUBIC’s øvrige produktprogram er bl.a. muligheden for at vælge frit blandt komponentleverandører. Plug-in+ er fleksibelt, let at montere og er verificerbart og testet i henhold til IEC/EN 61439.

Cookie-indstillinger