Marts måneds nyansættelser hos SMC Danmark A/S

Claus Rathje er ny produktsalgschef for produktområdet Instrumentation & Fluid Control. Oprindeligt er Claus industrielektriker af uddannelse, men har de sidste 10-11 år beskæftiget sig med teknisk salg og rådgivning hos Danfoss A/S og OEM Automatic Klitsø A/S. Hos SMC tager Claus sig af salgsfremstød vedrørende produkter i kategorien procesudstyr, som blandt andet omfatter magnetventiler til luft og væsker.

Mick Sørensen er maskinmester og ny i teknisk support. Mick kommer fra en stilling som værkfører og PTA-ingeniør hos Systemair og er specialiseret i produktionsteknik. Mick havde automation som valgfag på Aarhus Maskinmesterskole, og er derfor også specialiseret i PLC-programmering. Hos SMC skal Mick give sit besyv med i rådgivningen af både kunder og SMC’s salgsafdeling omkring tekniske detaljer og muligheder med SMC’s 12.000 varenumre og 700.000 varianter.

Gerda Dam Nielsen har taget springet og er startet som intern salgssupporter hos SMC Danmark A/S. Her supporterer hun salget til SMC’s kunder i Nordjylland. Gerda har lang erfaring med salgssupport indenfor udstyr til el- og elektronik industrien og kommer fra en tilsvarende stilling hos HIN.

SMC Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger