Roxtec – Stort HVDC-projekt i Kina er sikret med Roxtec-tætninger

Eltransmission og -forsyning over lange afstande til millioner af husstande og virksomheder kræver driftssikre produkter. På Taizhou ±800kV-transformerstationen i Jiangsu-provinsen anvender SGCC Roxtec BG-tætninger på alle kritiske steder til at opnå sikkerhed og driftssikkerhed.

Klarer mange udfordringer
Roxtecs kabeltætningsløsninger beskytter mod gas, vand og gnavere. De beskytter overvågningsudstyr mod elektromagnetisk interferens (EMI), som overføres via kabler, samt mod elektromagnetiske pulser (EMP). Og BG-funktionen (Bonding and Grounding) er stærk nok til at kunne modstå effekten af en spændingsspids forårsaget af et lynnedslag.

God teknisk support
Hr. Huang Xing, installationschef hos SGCC, HVDC Construction, er godt tilfreds med Roxtecs BG-løsninger, og det samme er ejeren, der har besøgt byggepladsen for at inspicere installationerne.

“Vi havde brug for at få leveret materialet hurtigt, og vi fik god teknisk support fra Roxtec”, siger Huang Xing. “Roxtex hjalp os både på byggepladsen og med at designe de skræddersyede tætninger. Vi har besluttet at bruge Roxtec BG i alle vores projekter, siger hr. Huang Xing fra SGCC HVDC Construction

LÆS også: Roxtec – Test af kabelfastholdelse – Dokumentation for trækaflastning og fastholdelsesegenskaber
Roxtec Denmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger