Videx – Ny VORTEX hybridlås

Nu introducerer Videx et nyt låsesystem, der udløser alarmen, før adgangen til en ejendom er brudt. VORTEX VX2400LP har tryksensorer, som gør det muligt at sende denne Early Warning – og dermed skabe en unik sikkerhedsfordel.

Teknologien er en markant forbedring af elektromagneter i låse, da man med udviklingen af VORTEX har formået at reducere magnetens størrelse betydeligt – og stadig bevare dens kraft på mere end 15000N. Som en ekstra fordel er strømforbruget reduceret med 20 % i forhold til konkurrerende produkter.

VORTEX VX2400LP låsen indeholder en meget lille, universel magnet med en konisk åbning, der er forsynet med en hvirvel af magnetiske og mekaniske modstykker. Disse modstykker tilbageholder en ekstra stærk legeringsstift, hvis låsen forsøges åbnet uden aktivering.

Se mere på www.videx.dk

Videx Danmark ApS's Firmaprofil