SICK – high-speed 3D-streaming kameraer

Med en sensoropløsning på 2560×832 pixels giver Ranger3 fuld billedbehandling ved 7kHz profilhastighed og op til 30kHz ved anvendelse af ¼ af sensorrækkerne (200 rækker) ved høj opløsning 2560 3D-koordinater pr. Profil.
Sammenlignet med eksisterende 3D-kamera tilbud på markedet, er Ranger3 et kvantespring i den teknologiske udvikling. Ranger3 byder med sin imponerende præstationsforøgelse også på et lækkert mekanisk design i et kompakt hus (55 x 55 x 77 mm), som letter integrationen på steder med meget lidt plads.

SICKs Ranger3-kamera sætter nye standarder for industriel 3D billedbehandling hvad nøjagtighed og billedbehandlingshastighed (15,4 Gigapixels per sekund) angår. Kameraet er med forøget lysfølsomhed og registrerer derfor med stor nøjagtighed vigtige 3D-data af objekter, hvor man i højere grad end nogensinde er uafhængig af farve og kontrast. Dette resulterer i flotte 3D billeder ved inspektion og kvalitetskontrol af svære emner som f.eks elektronik, korn, gummi etc.

Ranger3-kameraet tilbyder en unik CMOS-sensor med overlegen 3D-ydeevne, som repræsenterer et gennembrud i antallet af 3D-profiler pr. Sekund, og samtidig et stort højdeområde som gør det muligt at se større emner end
tidligere.

LÆS også: SICK – Ét sikkerhedslysgitter – mange muligheder
SICK A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger