Klinger – Rotationsvagt til faste stoffer

Switchen har en paddel der via et gear drejes rundt af en elektromotor, når padlen dækkes af produktet bremses bevægelsen, hvilket kan registreres elektronisk og overføres til et kontaktsignal.

Den nye enhed fra MBA Instrument Gmbh hedder MBA800 og benytter en kombination af en roterende paddel og en digital styret stepmotor. Enhedens styreenhed er indkapslet i et søvandsbestandigt metalhus (IP65) så partikler ikke kan trænge ind via den roterende paddel, og mekanisk slitage kan derfor undgås. Resultatet er verdens første vedligeholdelsesfrie rotationsvagt, der kan bruges sammen med næsten alle typer af faste stoffer.

Læs om trykmåling faste stoffer

MBA800 leveres med et fabriksindstillet elektronisk drejningsmoment (følsomhed) der tilpasses gennem en adaption test under idriftsættelse for ”plug and play” installation, men den kraftige motor kan tilpasses opgaven med hensyn til drejningsmoment, rotationshastighed, omdrejning af rotationsretning, reaktionstid og genstartstid. Alle parametre kan indstilles uden brug af specialværktøj, ligesom der på selve printkortet er 3 status LED, som fortæller om switchens aktuelle tilstand.

MBA800 kan leveres med ATEX D certifikat for brug i Ex-klassificerede områder (zone 21), ligesom enheden også er certificeret for anvendelse under stærke vibrationer op til 29G.

Læs mere her

LÆS også: Klinger – Temadag for Energi
KLINGER Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger