Danfoss køber Hydraulik Nord Fluidtechnik for at investere yderligere i fremtidens styringsløsninger

Hydraulik Nord Fluidtechnik har en dokumenteret evne til at servicere store kunder, og virksomheden udgør et perfekt match for Danfoss Power Solutions, der udvider produktporteføljen og øger produktionskapaciteten. Ved at samle Danfoss Power Solutions og Hydraulik Nord Fluidtechnik skaber vi en stærk global aktør på markedet for hydraulisk styring.

“Innovative og effektive produkter til landbrugsmarkedet er afgørende for fremtidens fødevareforsyning, og dette opkøb underbygger vores strategiske fokus på at opbygge førende positioner inden for vores kerneforretningsområder. Med Hydraulik Nord Fluidtechnik som en del af vores mobilhydraulikforretning vil vi have en endnu mere konkurrencedygtig produktportefølje, hvilket vores kunder inden for landbruget og andre markedssegmenter vil drage fordel af,” udtaler Eric Alström, President for Danfoss Power Solutions.

Hydraulik Nord Fluidtechnik og Danfoss Power Solutions er begge højt præsterende virksomheder, og sammen vil de to virksomheder være en vigtig aktør på markedet med en fremragende global tilstedeværelse og tekniske kompetencer.

“Hydraulik Nord Fluidtechnik er bredt anerkendt for deres fremragende arbejde inden for hydrauliske styringsprodukter, og ved at føje Hydraulik Nord Fluidtechnik til Danfoss Power Solutions får vi mulighed for at tilbyde flere styringsløsninger med fokus på den bedste ydeevne på markedet. Jeg glæder mig til at byde teamet i Parchim velkommen i Danfoss-familien. Sammen vil vi bygge videre på Hydraulik Nord Fluidtechniks knowhow og fastholde et stærkt forhold til lokalsamfundet og det lokale universitet,” siger Domenico Traverso, Divisional President i Danfoss Power Solutions.

Dr. Karl Werner, aktionær i Hydraulik Nord Fluidtechnik, tilføjer: “At gå sammen med Danfoss er et fantastisk skridt for vores forretning. Sammen vil vi have større kapacitet og kan investere i at opnå mere innovation og det vigtigste; vækst, ved at bruge vores øgede produktionsmæssige tilstedeværelse til at udvide markedsandelen, og det her er en enestående mulighed for at gøre god brug af styrkerne i de to virksomheder.”

Opkøbet sker under forudsætning af, at de nødvendige godkendelser fra de relevante myndigheder opnås, og købet forventes at blive fuldt gennemført i første kvartal 2019. Parterne har ikke offentliggjort købsprisen eller andre betingelser for købet.