Gaveidéer til tekniknørden, der har alt

Hvis hans interesser endda begrænser sig til det tekniske, kan det være endnu sværere – for man kan da ikke blive ved med at finde på gaver, der passer til den interesse. Eller kan man? Vi hjælper dig gerne med at finde på nogle gaveidéer, du kan bruge, når du skal finde gaven til ham, der har alt.

Vi ved godt, det kan være dyrt at skulle købe mange gaver. Der er dog nogle forskellige måder, hvorpå du kan spare penge eller tjene lidt ekstra, så du kan spare op til alle gaverne, der skal købes. Hvis du er kommet for sent i gang med opsparingen, kan du overveje at optage et kviklån. Det kan du gøre, hvis du kan betale lånet tilbage.

Et teknisk træningsur

Med et træningsur kan du gøre træningen lidt sjovere for ham. Der findes rigtig mange forskellige træningsure, der passer til forskellige behov. Hvis det skal være et af de helt sjove træningsure, hvor han kan nørde med lidt teknik, mens han dyrker motion, kan du eksempelvis vælge et træningsur fra Suunto.

Uret er i den dyrere ende af skalaen, men med dette ur får han også teknik og kvalitet for alle pengene. Uret kan både måle puls, højdedata med lufttryk og meget mere. Hvis han både kan lide at nørde med teknik og dyrke motion, er denne gaveidé altså helt oplagt.

Lad ham se verden ovenfra med en drone

Alle tekniknørder skal have sig en drone. Med en fjernstyret drone kan du lade ham opleve alt fra oven. Selvom han ikke har den store interesse i fotografering, vil en drone med garanti vække glæde hos ham. En drone er nemlig det ypperste legetøj for tekniknørder.

Droner fås i mange udgaver. De fleste steder kan du købe helt neutrale droner. Andre steder kan du købe droner, der kan samle hans interesser. Du kan for eksempel finde droner med Star Wars-tema.

VR-brillen – det nørdede legetøj 

Vil du give ham noget, der virkelig vil vække glæde, og som kan være genstand for mange timers underholdning? Så skal du overveje at investere i et par VR-briller. Den store verden inden for virtual reality har udviklet sig meget gennem de seneste år.

Nu er det store univers så udviklet, at det er sjovt at være med. Med et par VR-briller kan du være sikker på, at manden bliver underholdt, og de tekniske lyster bliver tilfredsstillet. Som en bonus kan det være, du får lov til at prøve – og så kan der lige pludselig blive tale om mange timers interessant underholdning.

Alle gaverne er i virkeligheden i den dyre ende – men de teknikkyndige vil vide, at pengene er godt givet ud. Hvis du vil finde gaver i den billigere ende, skal du måske ikke lede i den tekniske afdeling. Du skal måske nærmere lede blandt de klassiske gaveidéer. Tekniknørden mangler typisk også strømper, skjorter og dufte – som alle andre.

Cookie-indstillinger