Schneider Electric klar med fremtidens ABA-platform

Fremtidens brandalarmering er online. Derfor introducerer Schneider Electric en stærk kombination af ny hardware og innovative online-services: Esmi Sense FDP og EcoStruxure Fire Expert.

Tilsammen udgør de en stærk kombination, som forenkler og effektiviserer installatørers og anlægsansvarliges arbejde med at servicere, vedligeholde og kontrollere morgendagens ABA-anlæg.

Esmi Sense FDP og EcoStruxure Fire Expert er udviklet til fremtiden og udnytter kombinationen af Internet of Things (IoT), cloud og mobile enheder som smartphones og tablets. Resultatet er mere værdi for bygningsejere og anlægsansvarlige.

– Esmi Sense FDP og EcoStruxure Fire Expert repræsenterer et fundamentalt skift i den måde, anlægsansvarlige arbejder på. Løsningen giver de ansvarlige overblik over deres anlæg 24/7 og giver automatisk besked om fejl, forklarer David Toftlund, produktchef for Esmi og EcoStruxure Fire Expert hos Schneider Electric Danmark.

Værdi på bundlinjen
Arbejdet med løbende service og ikke mindst lovpligtige tests og rapportering er ofte en stor mundfuld for anlægsansvarlige for store bygninger og virksomheder med anlæg på flere lokaliteter. Og det er lige netop her, Esmi Sense FDP og EcoStruxure Fire Expert gør en afgørende forskel, siger David Toftlund:

– Når hele ABA-brandinstallationen er forbundet via IoT til intelligente online-services i skyen og videre til mobile enheder, kan anlægsansvarlige spare meget tid og samtidig få et langt bedre overblik over deres anlæg – hvor som helst og når som helst. Det skaber værdi, som kan mærkes helt ned på bundlinjen, siger David Toftlund

Mange fordele
Esmi Sense FDP og EcoStruxure Fire Expert giver mange konkrete fordele i det daglige arbejde, blandt andet i form af:

  • Push-meddelelser om fejlalarmer og hændelser
  • Fuld transparens og overblik over anlæggets status og servicetilstand
  • Hurtigere og mere præcis reaktion på fejl med detaljerede alarmer helt ned på enhedsniveau
  • Øget sikkerhed
  • Forenkling og effektivisering af lovpligtige eftersyn – kan udføres onsite af én enkelt medarbejder i stedet for flere
  • Hurtig indsamling af nødvendig dokumentation og rapportering
  • Sparet kørsel og arbejdstid til eftersyn, fejlsøgning og test
  • Bedre driftsøkonomi

Schneider Electrics unikke online-platform EcoStruxure Fire Expert har i en tidligere udgave vundet international anerkendelse med en plads blandt finalisterne til sikkerhedsindustriens årlige prisuddeling, ‘The Detektor International Awards.’

LÆS også: Schneider Electric – Teknisk dag med fokus på IoT, cloud og AR i maskinapplikationer
Schneider Electric Danmark A/S's Firmaprofil