Gates er ny leverandør hos Hoyer Transmissions

Siden Charles C. Gates opfandt den originale V-rem af gummi i 1917, har Gates været et top-brand for kileremme og tandremme. Nu kan Hoyer tilbyde et bredt udvalg af Gates’ produkter.

– Med Gates som en fast del af vores sortiment får vi langt større fleksibilitet, og inden for applikationer som ventilation, kompressorer, træbearbejdning og landbrugsmaskiner vil vi hurtigere kunne finde den rigtige rem til opgaven. Gates er en global spiller med forhandlere, produktion og lagre over hele verden. Det giver større leveringssikkerhed, bedre dokumentation og hurtigere service, fortæller Carsten Jakobsen, Key Account Manager i Hoyer Transmissions.

Gates er first-movers

Ud over det globale produktions- og distributionsapparat er Gates også førende, når det gælder produktudvikling og innovation. Et godt eksempel er den nyudviklede Quad Power® 4 kilerem, der minimerer energiforbrug og begrænser vedligehold. Desuden kan Quad Power® 4 tåle bredere temperaturspænd end tilsvarende remme, fra -50 grader Celsius til +130 grader Celsius.

– For at fungere optimalt skal kileremmen på et remtræk normalt efterspændes både efter montage og i hvert kvartal. Det slipper man for med en Quad Power® 4 rem, der efter montering stort set ikke skal vedligeholdes og bevarer tæt på 98 procents effektivitet. På den måde eliminerer man en almindelig fejlkilde, da omkring 30-40 procent af alle remproblemer skyldes mangelfuld service, siger Carsten Jakobsen.

Disse Gates kileremme kan Hoyer nu tilbyde:

  • Serier: Delta Classic, Delta Narrow, HI-Power, Super-HC, Quad-Power® 4, Predator
  • Typer: X, A, B, C – SPZ, SPA, SPB, SPC – XPZ, XPA, XPB, XPC
LÆS også: Hoyer udnævner ny CEO
Hoyer A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger