NORD DRIVESYSTEMS på IFFA 2019

Fra 4. til 9. maj 2019 præsenterer NORD DRIVESYSTEMS sit omfattende udvalg af hygiejniske drevløsninger til fødevareindustrien på IFFA 2019 i Frankfurt.

Overfladebehandlingen nsd tupH er en elektrolytisk proces som er en fremragende anti-korrosionsbehandling til gear, glatte motorer, frekvensomformere og motorstartere i washdown-optimerede støbte aluminiumhuse.

nsd tupH-overfladebehandling – et alternativ til rustfrit stål

I modsætning til maling eller belægning kan intet løsne sig eller falde af. Overfladen er nem at rengøre og er modstandsdygtig over for syrer og baser og tåler rengøring med højtryksrensere. I modsætning til drev i rustfrit stål, som kun fås i få varianter, er overfladebehandlingen nsd tupH en mulighed på alle aluminiumprodukter fra NORD. De  med glattemotorer uden ventilator forhindrer spredning af bakterier. De fås som synkrone og asynkrone motorer og opfylder kravene for effektivitetsklasserne IE2, IE3 og IE4.

NORD-drev med nsd tupH overholder FDA § 21 CFR 175.300 og er derfor egnet til anvendelse i forbindelse med fødevarer. De er blevet testet med succes i henhold til ASTM D714 – ASTM D610-08– ASTM D1654-08 – ISO 2409 – ASTM B117-09 – DIN EN ISO 9227- ASTM D3170. Derudover er deres modstandsdygtighed over for rengøringsmidler, som er almindelige i fødevareindustrien, blevet bekræftet i test.

Hygiejniske drevløsninger til fødevareindustrien

Uanset om der røres, skæres, transporteres eller palleteres, leverer NORD effektive, holdbare og fleksible drevløsninger til præcis placering og/eller dynamisk bevægelse, der overholder de strenge krav til hygiejne, pålidelighed og robusthed i fødevareindustrien. industrien:

Du kan finde NORD DRIVESYSTEMS i hal 9.1 på stand F51 på IFFA 2019.

Virksomhedens baggrund

Med over 4.000 medarbejdere har NORD DRIVESYSTEMS udviklet, produceret og solgt drevteknologi i over 50 år og er et af de ledende globale firmaer i branchen. NORD har  datterselskaber og forhandlere i 98 lande. Det store salgs- og servicenet sikrer optimal tilgængelighed, hvilket muliggør korte leveringstider og kundeorienteret service.

LÆS også: NORD DRIVESYSTEMS på Automatik 2018 i Danmark
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger