Eilersen Electric A/S – den eneste producent i verden der….

Der er adskillige fordele ved at bruge et digitalt interface som eksempelvis EtherCAT, PROFINET eller EtherNet IP sammen med en af Eilersens digitale vejceller.

Den digitale målekæde giver mulighed for at vejemodulet kan transmittere vægt og status for hver enkel vejecelle i vejesystemet via kommunikationen, hvilket sikrer en stabil og robust måling med høj opløsning, høje målehastigheder samt eliminerer risici i forbindelse med EMC.

Selve installationen er en nem plug-and-play løsning bestående af digitale vejeceller, samt et digitalt vejemodul med indbyggede avancerede digitale filtre. Vejemodulet kan monteres tæt på vejecellerne eller i et centralt panel. Vælger man en af Eilersens hygiejniske vejeceller, får man, udover fordelene ved en digital målekæde, samtidig en hygiejnisk løsning der er ideel til fødevare- og pharmaindustrien.

Eksisterende vejesystemer fra Eilersen, kan let opgraderes til digital kommunikation ved at udskifte det nuværende vejemodul. Eilersen tilbyder desuden også kundetilpassede softwareapplikationer på forespørgsel.

Al udvikling af hardware og software samt montage af produkterne foretages i virksomhedens domicil i Kokkedal og af virksomhedens egne ingeniører. Dette muliggør at Eilersen kan betjene både slutkunder og OEM-kunder, med både udvikling, fremstilling af vejeløsning til en specialopgave, samt service hvor det er nødvendigt.

En kundetilpasset løsning består som oftest af et antal vejeceller, instrumentering og software. Også kundetilpassede vejeceller er baseret på den velkendte patenterede digitale og kapacitive teknologi som giver en lang række fordele, mens de fysiske dimensioner er tilpasset den pågældende opgave, hvor vejecellen ofte indgår som en central maskindel.

Digitale vejemoduler der sammen med vores digitale vejeceller sikrer en fuld digital målekæde, så vores kunder er klar til Industri 4.0

LÆS også: Eilersen Electric A/S lancerer verdens første hygiejniske bjælke vejecelle
Eilersen Electric Digital Systems A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger