Elma – Lækker biogassen? FLIR GF77 til visualisering af Metangaslækager

Gasarter udstråler termisk energi på forskellige bølgelængder, og FLIR GF77 er udviklet specifikt til detektering af metangas CH4 (Biogas).

FLIR GF77 – er i samme kabinet som det nye FLIR T840 med en 4” højtopløselig touchskærm, mulighed for at rotere linsen 180° for maksimal visning af skærm i forhold til linsens placering og ”Viewfinder” til brug ved udendørs opgaver. FLIR GF77 har, som sine brødre i GF-serien, mulighed for at anvende High Sensitivity Mode (HSM), hvilket gør detektering af gas endnu tydeligere.

Lækagesøgning af gasser foregår ofte med en ”sniffer”. Men hvis man først visuelt ser hvordan lækager bevæger sig i forhold til vindturbulens og bygningskonstruktion, vil man se, at gassens vandring er uforudsigelig, og det derfor vil være væsentlig nemmere at detektere med et termisk kamera. FLIR GF77 leveres med en 25° linse, hvilket gør lækagesøgning på afstand muligt.

Ønsker du mere info omkring ovenstående kamera kontakt Per Braad hos Elma Instruments på peb@elma.dk eller på T: 60 92 59 59

LÆS også: Elma Instruments – NaviTek IE kobber og fiber fejlsøgningstester for industrielle Ethernet netværk
Elma Instruments A/S's Firmaprofil