Kemppi – MasterTig – De nye mestre i TIG-svejsning

De nye MasterTig-produkter er opgraderede på mange områder, der tilsammen højner brugeroplevelsen og løfter strømbesparelsen til et nyt niveau.

Weld Assist gør det enket at TIG-svejse.

MasterTig fås med tre forskellige betjeningspaneler: to membranpaneler med trykknapper og et interaktivt MTP35X-panel med en farve-TFT-skærm på 7″ samt en illustrativ grafisk brugerflade.

MTP35X er det enkleste betjeningspanel på markedet og med det behøver du ikke at bekymre dig om at indstille ret meget selv. Du skal blot starte den guidelignende Weld Assist-funktion og følge de enkle trin på skærmen. Vælg materiale, tykkelse, sømtype og svejseposition, og Weld Assist indstiller de bedste parametre til din særlige svejseopgave. Den giver dig også anbefalinger til elektrodestørrelse, svejsetråd, gasflow, trådsportype, strengprofil og svejsehastighed. Perfekt hjælp til oprettelse af specifikationer for svejseprocedurer.

Produktivitetsfunktioner til forbedring af TIG-svejsning

MasterTig tilbyder en række højteknologifunktioner, der forbedrer din TIG-svejsning. MicroTack-funktionen er f.eks. ideel til flere gentagne hæftesvejsninger i tyndplade, hvor et ensartet og jævnt udseende er altafgørende. Dobbelpulsfunktionen kombinerer forskellige pulscyklusser og forbedrer svejsehastigheden med op til 30 %.

Optima AC er en tilpasset bølgeform, der kombinerer det bedste fra de traditionelle sinus- og firkantbølgeformer. Den forbedrer svejsekvaliteten og reducerer støjniveauet under AC TIG-svejsning med 20 %.

Se Leverandører af Svejsemaskiner
Cookie-indstillinger