Naturlig Desinfektion – Undgå at bringe smitte med ind i følsom produktion

Vores CleanAcess sluse er designet til at fjerne partikler ved at cirkulere luften forbi hepa filter og UV lys. Dette er ud fra erfaringer og undersøgelser som viser at kontaminering ofte sker via partikler hvor bakterier mm hæfter sig på. Hvis behandlingen kombineres med UV lys, kan den neutralisere bakterier, virus og svampesporer på tøj mm.

Når personer skal igennem CleanAcess monteret med tændt uv lys, skal de være fuldt tildækkede, med maske og handsker, da UV lyset er skadeligt for hud og øjne. Alternativt kan slusen monteres med luft i kabinen og kun UV i luftcirkuleringsenheden.

CleanAcess til stor emner, op til truck størrelser

Hvordan man ønsker at anvendes indgangsslusen, afhænger af strategien på pågældende sted.

F.eks. kan man:

  • Sikre omklædning og evt. bad holdes så rent som muligt. (ofte sker der en kontaminering via partikler under omklædningen, hvis der ikke arbejdes med trykforskelle). Her anvendes sluse med luft ved indgang til omklædningsrum inden der klædes om/ eller efter omklædning, for at sikre der ikke kommer fremmede partikler ind i rene områder
  • Ved adgang til rene  områder udefra kan man vælge, at personale klæder om og ifører sig arbejdstøj (f.eks. kitler) og derefter skal gennem sluse med UV både ved ind- og udgang, for at sikre at der ikke føres smitte/bakterier med ind eller ud. Især interessant hvis flere medarbejdergrupper fra forskellige afdelinger mødes til frokost

CleanBox med Luft og Lys

Samme sluse kan bruges til emner der skal ind i de rene områder som værktøj, forbrugsvare mm. Til mindre elementer, som elektronik, værktøj og forbrugsvarer, kan vi anbefales CleanBox active som placeres mellem ren og uren side.

CleanBox med luft og UV lys

Funktionsmåde af CleanBox:

  • Objektet placeres på risten i boxen fra den ”beskidte” side.
  • Når døren lukkes, låses de automatisk, lamperne tændes og blæser starter.
  • Objektet belyses i fastsat tid, cirka 120 sekunder eller i henhold til ønsker.
  • Når UV sekvens er færdig, kan en dør åbnes ved tryk på knap. Modsat dør forbliver låst.
  • Kun en dør kan være åben ad gangen og så snart døren lukkes, tænder lamperne og der køres en sekvens.
  • Dette sikrer at både luft i boksen og rist holdes rent mellem forskellige emner.

UV lyset dræber alle kendte bakterier og vira på alle overflader – hurtigt og effektivt

Vi tilstræber alt højest mulige effekt på alle tilgængelige overflader for at sikre maksimal desinfektion. UV lyset behandler alle overflader, der rammes. Med angivne dosis, vil I blive i stand til at dræbe alle kendte bakterier, virus og protozoer, som f.eks. salmonella, bacillus cereus, listeria monocytogene.

Behandlingstiden kan være fra få minutter til længere tidsintervaller og laves efter aftale.

Få det så det passer bedst til dit behov

Vi levere helst løsninger som er tilpasset lige netop dit behov og din virkelighed. På den måde får du den optimale løsning, hver gang.

Kontakt os for tilbud på en løsning tilpasset dig.

Naturlig Desinfektion's Firmaprofil
Cookie-indstillinger