Protech – MakerBot lancerer ny 3D-printer

Den nye 3D-printer MakerBot Method X har samme høje pålidelighed og præstation som Method. Methodserien er udviklet til industrielle applikationer og gør det muligt for konstruktører indenfor det professionelle segment at agere hurtigere til lavere omkostninger.

MakerBot Method X printer i ABS

Ligesom Method, printer den nye Method X i PLA, Tough og PETG, materialer som er egnet til fremstilling af prototyper og værktøj. Det som gør MakerBot Method X til et skarpere alternativ er at konstruktøren kan vælge at printe prototyper i ABS. ABS er et ideelt materiale til holdbare konceptmodeller, funktionelle prototyper, produktionsværktøj og slutprodukter.

Method X anvender Stratasys velkendte FDM-teknologi (Fused Deposition Modeling) som er kendt for sig pålidelighed og holdbare slutprodukter.’

Kontakt os for yderligere information og priser

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

LÆS også: Første Xact Metal 3D-printer i Europa hos Protech
Protech Danmark ApS's Firmaprofil