Lej den rigtige bil til efterårets rejser

Pludselig er der ikke længere sol og varme. Regnen falder, og det samme gør temperaturen. Længes man efter afslapning og feriestemning, kan en rejse være det, der skal til. En tur til Tyskland kunne eksempelvis være fristende.

 

Lej en bil på ferien i Tyskland

Mange danskere rejser til Tyskland hvert år, for at holde ferie. Tyskland er et stort land, og der er mange muligheder for oplevelser landet over. Derfor kan en god idé være: Lej en bil på ferien i Tyskland.

For at spare tid og penge, kan du med fordel tjekke sammenligningssider ud. Derved sparer du både tid, da du ikke selv behøver at besøge alle biludlejeres hjemmesider, men du kan også spare penge, hvis du finder en billig biludlejning. Du kan finde en billig biludlejning her.

 

Det skal du være opmærksom på

Når du har fundet en biludlejning i Tyskland, er det vigtigt at være opmærksom på nogle ting. Man kan med fordel tjekke, hvilke forsikringer man i forvejen har. Biludlejerne sælger nemlig også forsikringer, men sommetider dækker ens allerede tegnede forsikringer over en del af billejen.

Det er ligeledes en god idé at læse op på, om den valgte biludlejning i Tyskland, har bestemte krav til føreren af bilen. Det kan være, at føreren skal ligge inden for et bestemt interval, hvad angår alder. Det kan ligeledes være at den biludlejning, du har valgt, har krav til, hvor lang tid føreren skal have haft kørekort. Disse ting er vigtigt at tjekke op på, før du står hos en biludlejning i Tyskland, da det ellers kan være, at du ikke får lov til at leje bilen.

 

Nede hos biludlejeren

Når du står nede hos biludlejeren, er der også nogle ting, som du skal være opmærksom på. Du bør tjekke bilen for ridser og skrammer. Hvis der er eventuelle skader, skal de dokumenteres. Det kan gøres ved at tage et billede af skaderne. Dette er vigtigt, da du kan komme til at hæfte for skaderne, når du afleverer bilen, hvis du ikke har dokumenteret, at skaderne er påført af en anden kunde.

Desuden skal du huske enten at læse i kontrakten eller aftale med biludlejeren, om bilen skal afleveres med næsten tom eller fuld tank. Det kan også være en god idé at være opmærksom på, om der er fri kilometerforbrug med i lejeprisen, eller der kun er et vist antal kilometer inkluderet.

Du kan ikke altid bestemme præcis, hvilken bil du kommer til at leje, når du har fundet en biludlejning. Men derfor bør du alligevel ikke acceptere en bil, som er ringere end den prisklasse, du har betalt for.

 

Nyd din bil

Når du har fundet en billig biludlejning i Tyskland, er det naturligvis vigtigt, at du husker at nyde den frihed, der følger med. Med en bil kan du køre, hvorhen du vil, når du vil, og det er virkelig en dejlig frihed at have på sin ferie.

Cookie-indstillinger