I spidsen for Europas største producent af individuelle skabsløsninger

Allan Meyer, CEO i KA Interiør i Grindsted og Noteborn i Holland, kan nu fejre 25-års jubilæum i KA Interiør, som tusindvis af mennesker over hele Europa kender for klædeskabe af høj kvalitet, men ikke nødvendigvis af navn. De mange individuelle skabsløsninger, som de 170 medarbejdere hvert år samler i hånden, bliver nemlig solgt gennem køkken- og møbelbranchen samt byggemarkeder.

I KA Interiør er kundebasen opbygget med konceptsalg under privat label, hvorimod Noteborn er et meget anerkendt brand inden for dette felt i MellemEuropa.  

Allan Meyer er kendt og afholdt af medarbejdere, kunder og samarbejdspartner for at være en dygtig leder og fagmand, der besidder en stor portion sund fornuft og har begge ben solidt plantet på jorden. Han kender alle produktserier indgående og har glæde af sin oprindelige baggrund som maskinsnedker i virksomhedens udvikling af nye produkter.

Allan Meyer startede i virksomheden, da den bestod af den oprindelige stifter, hans hustru samt to medarbejdere i produktionen. Allan Meyer var både tilknyttet salg og produktion. Han har varetaget alle funktioner i selskabet og blev udnævnt til administrerende direktør i 2004.

Gennem årene har der været både positive og knap så positive udfordringer, bl.a. finanskrisen, salg af virksomheden to gange og fra privatejet til kapitalsfondsejet. Udgangspunktet har dog altid været at drive virksomheden med tillid til, at der bliver arbejdet for at udvikle virksomheden.

Både KA Interiør i Grindsted og Noteborn i Holland står i dag stærkere end nogensinde før med muligheder for yderligere vækst på det europæiske marked.  

Altid i aktiv

Allan Meyer er en livsnyder, han dyrker motion og har en passion for biler.

Han lægger stor vægt på tid med familien og gode venner. Privat er han gift med Ulla, og de har tilsammen 4 voksne børn

Cookie-indstillinger