JSA Sikring – Brandgardiner giver tryghed

BRANDGARDIN sikrer mod røg og flammer og benyttes i større åbninger i din virksomhed eller butik. Brandgardiner skal dels sinke brandens udbredelse, dels hindre udbredelsen af røg. Begge disse mål kan ofte opnås i samme løsning. Vi vurderer konkret hvilken målsætning, der er den vigtigste og hvilke materialer vi skal anvende for at opnå målet.

I eksisterende bygninger kan det ofte være en udfordring at finde den rigtige tekniske løsning, der kan lade sig gøre. JSA Sikring har den fornødne kreativitet og mange års erfaringer i det muliges kunst.

JSA Sikring anvender gardiner fra den tyske producent Stöbich, som er førende indenfor brandduge.

Brandgardiner aktiveres af et signal fra brandalarmsanlægget, hvorefter brandgardinet kører ned. 

JSA brandgardin er godkendt af brandmyndighederne.

Se et udvalg af vore referencer, og ring gerne for yderligere eksempler.

se mere her

LÆS også: JSA Sikring – Skærpede krav til sikring
JSA SIKRING APS's Firmaprofil