Roxtec Denmark – Ny intern sales support til Marine & Offshore

René er uddannet industritekniker fra Teknisk Skole i Nakskov, og MAN Diesel & Turbo A/S, København. René har arbejdet med salg & teknik til industrien i mere end 13 år i flere stillinger som driftsleder, production engineer og værkfører. Derudover har René i forbindelse med sin ansættelse hos MAN Diesel & Turbo A/S, København også været udstationeret i en årrække i Singapore, Korea samt Kina.

René kommer fra en stilling som Sales Executive hos Marine Technic i Næstved, hvor han primært har varetaget salg til mellemhandlere og skibsredere udenfor Skandinavien. Derudover har René stor erfaring i ordre behandling, opfølgning af tilbud, pleje af nye samt eksisterende kunder.

I fritiden nyder René at være sammen med familien, heriblandt to børn på henholdsvis 3 og 4 år. René glæder sig til at bruge det nyerhvervede sommerhus, hvor der bliver mulighed for at dyrke den nye hobby som er cykling.

LÆS også: Roxtec Denmark ApS – Kom og mød os på Ajour 2019
Roxtec Denmark ApS's Firmaprofil