ACR Medie Rådgivning

Kreativ og målrettet salgsgruppe med stort branchekendskab.

ACR Teknik ApS er en kreativ, målrettet salgsgruppe på 2 personer med speciale i B2B-annoncesalg på internettet primært til virksomheder inden for de tekniske brancher.
 
ACR Teknik ApS består af: Henrik Ahlmann og Morten Clausen. 

De har kendt hinanden og arbejdet sammen i 10 år og har opnået et stort branchekendskab og gode relationer, bl.a. med Ingeniørens Indkøbsbog og de seneste godt 6 år med krakteknik projektet.
 
Den 1. august 2003 startede teamet (nu ACR Teknik ApS)  “Krakteknik” projektet hos Kraks Forlag A/S, på basis af et færdigt forretningsoplæg fra teamet (nu ACR Teknik ApS) og med de 2  som en samlet, eneansvarlig salgsenhed på projektet.
 
Ved Eniros overtagelse af Kraks Forlag A/S i juni 2007 havde teamet (nu ACR Teknik ApS) moderniseret Krakteknik konceptet med bl.a. ny specialhjemmeside og søgemaskineoptimering i Eniro regi har teamet frem til 2009 vækstet kundemassen og relationerne til industrien.
 
Den 1. juni 2010 startede Henrik Ahlmann og Morten Clausen ACR Teknik ApS, for at imødekomme deres kunders behov for synlig online markedsføring. Dette er gjort i den erkendelse af at internettet er i konstant udvikling, hvorfor det kan være svært for virksomhederne at holde sig opdateret vedrørende deres muligheder for effektiv online markedsføring.

Da firmaet gerne udadtil ville signalere hvad det er de beskæftiger sig med, valgte de at at kalde firmaet ACR Medie Rådgivning i foråret 2014.

læs mere på www.acrteknik.dk