Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet bringer den nyeste viden fra it-forskning i spil, så du kan udvikle innovative, it-baserede produkter og services – og opnå nye forretningsmæssige gevinster med digitalisering.
Hos os finder du it-specialister med stærke kompetencer inden for aktuelle ekspertiser og anvendelser, blandt andet computer vision, kunstig intelligens, Internet of Things, big data, interaktionsdesign og smarte produkter.
Vi har siden 1999 udviklet skræddersyede it-løsninger og koncepter for næsten alle brancher og inden for mange anvendelsesområder. Den erfaring kan give dig flere års forspring i forhold til konkurrenterne.
Tag en snak med os, uanset om du mangler udvikling af it- og software, rådgivning om nye teknologier, indsigt i brugeradfærd, brugerdrevet innovation, forretningsudvikling, kvalitetssikring eller kurser, workshops og faglige oplæg.
Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger primært virksomheders og organisationers behov for at omsætte de nyeste forskningsresultater til innovative løsninger.
Vi praktiserer anvendelsesorienteret it-forskning på en særlig måde. Vi kalder det forskningsbaseret brugerdrevet innovation, der samtænker kommerciel relevans, forskning og brugerinddragelse. Brugere inddrages i alle innovationsforløbets faser. Dermed sikrer vi, at design og funktionalitet udspringer af reelle behov og udfordringer.
Vores forsknings- og udviklingsprojekter er den motor, der skaber ny viden. Denne viden kommer deltagerne i de enkelte projekter til gode. Desuden bringer vi den i spil som konsulentydelser og videreformidler den i instituttets vidennetværk. På den måde yder Alexandra Instituttet et bidrag til at forbedre danske virksomheders innovationsprocesser og øge deres konkurrenceevne.
Vi er tæt på både danske og internationale forskningsmiljøer. Vi arbejder i et tværfagligt miljø og har de kompetencer, der skal til, for at omsætte de nyeste forskningsresultater til innovative løsninger. Vi er et hold af højt kvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations eller brugeres problemstillinger og hjælpe dig videre. I samarbejde med os undgår du alle omvejene.
Læs mere her