DBI Brand og Sikring

Hos DBI er vi specialiserede i brand og sikring og arbejder målrettet for at sikre liv og værdier. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger. DBI har desuden en omfattende kursusvirksomhed, som udbyder en lang række kurser og uddannelser inden for brand og sikring.

Vi kan tilbyde helhedsorienterede løsninger baseret på vores højt specialiserede faglige viden og lange erfaring. Vi udvikler konstant ny viden for at opnå de bedste sikkerhedsløsninger.


DBI – Arbejder du med brand og sikring?


28.maj 2020


Hos DBI hjælper vi virksomheder med at uddanne medarbejdere i brand og sikring, og vores kursusudbud er et af de mest omfattende i Danmark. Vi udbyder kurser, der går i dybden, hvis du vil være certificeret specialist, og kurser, der dækker bredt. Du vil få konkrete redskaber til at håndtere brand og sikring i dagligdagen, så du kan være med til at sikre en tryg hverdag for dine kolleger.

Kurserne afholdes på vores moderne træningsfaciliteter i Hvidovre og Frederikshavn og hos samarbejdspartnere i hele landet. Vi tilbyder AMU-kurser, DBI-kurser og skræddersyede firmakurser, hvor vi tilrettelægger kurset lige præcis ud fra din virksomheds behov. Du kan også deltage i webinarer med fokus på afgrænsede emner.

Se mere her


DBI afholder igen fysiske kurser fra 8. juni


19.maj 2020


Fra den 8. juni åbner DBI igen for vores almindelige kursusaktiviteter. Det vil sige, at vi atter afholder fysiske kurser – både DBI-kurser og AMU-kurser. Og pga. de seneste måneders aflysninger udbyder vi endnu flere AMU-kurser end ellers.

Samtidig glæder vi os til at kunne byde vores kursister velkommen i helt nye, topmoderne kursusfaciliteter i vores nye bygning i Hvidovre.

Alle kurser foregår naturligvis i trygge rammer og efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Se oversigt over DBI’s kurser

Hvis du har spørgsmål, så kontakt kursuskoordinator Lonni Nejlund på tlf. 23 37 62 69.