DBI Brand og Sikring

Hos DBI er vi specialiserede i brand og sikring og arbejder målrettet for at sikre liv og værdier. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger. DBI har desuden en omfattende kursusvirksomhed, som udbyder en lang række kurser og uddannelser inden for brand og sikring.

Vi kan tilbyde helhedsorienterede løsninger baseret på vores højt specialiserede faglige viden og lange erfaring. Vi udvikler konstant ny viden for at opnå de bedste sikkerhedsløsninger.


DBI – AMU-KURSUS I PROJEKTERING AF BRANDALARMANLÆG (ABA)


24.aug 2020


Har brug for kompetencer inden for projektering af brandalarmanlæg (ABA)?

DBI tilbyder AMU-kurset "Brand - projektering af alarmanlæg" både i Hvidovre og Fredericia.

AMU-kurser er korte, overskuelige forløb, der giver dig de konkrete kompetencer, du har brug for i dit nuværende eller næste job. Kurset varer 3 dage og koster kun kr. 126,- pr. dag.

Som deltager på dette kursus kan du efterfølgende selvstændigt projektere automatiske brandalarmanlæg (ABA) i overensstemmelse med gældende love, regler og myndighedskrav. Endvidere vil du selvstændigt kunne udarbejde færdigmelding for forskriftsmæssige brandalarmanlæg med al krævet dokumentation samt deltage i førsteinspektion.

Læs mere og tilmeld dig her


DBI – Kurser for dig med ansvaret for drift og vedligehold af ABA- og AVS-anlæg


17.jun 2020


DBI tilbyder en række kurser målrettet anlægsejere samt drifts- og vedligeholdelsesansvarlige, som har ansvar for brandalarmanlæg og sprinkleranlæg.

På kurserne gennemgås det ansvar og de pligter, som pålægges den driftsansvarlige person jf. retningslinje 005.

Kurserne afholdes i Hvidovre, Fredericia, Aarhus og Aalborg. Læs mere om kurserne HER og book din plads allerede i dag. Få pladser tilbage inden sommerferien!


DBI – Er du elektriker eller el-montør? Så har vi AMU-kurser til dig


11.jun 2020


AMU-kurser hos DBI er en nem og fleksibel måde at få nye kompetencer, der er specifikt tilpasset dit arbejdsliv og dine behov. De har til formål at dække faglærtes og ufaglærtes behov for kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Klik ind og se vores store udvalg af AMU-kurser HER

Er du elektriker eller el-montør? Så kig nærmere på følgende AMU-kurser:

Brand 1: Enkle installationer og tætning af installationsgennemføringer (Læs mere HER)

Brand 2: Installation af ABA-anlæg og rumslukning (Læs mere her)

Vores undervisere er specialister med mange års praktisk erfaring og vi har det nyeste udstyr til rådighed i undervisningen. Det betyder, at du får den bedst mulige uddannelse hos DBI.

Som faglært og ufaglært koster et AMU-kursus kun kr. 126 pr. dag. Vi udbyder kurser både på Sjælland og i Jylland, og vi tilbyder også at holde kurser ude hos den enkelte virksomhed.


DBI – Arbejder du med brand og sikring?


28.maj 2020


Hos DBI hjælper vi virksomheder med at uddanne medarbejdere i brand og sikring, og vores kursusudbud er et af de mest omfattende i Danmark. Vi udbyder kurser, der går i dybden, hvis du vil være certificeret specialist, og kurser, der dækker bredt. Du vil få konkrete redskaber til at håndtere brand og sikring i dagligdagen, så du kan være med til at sikre en tryg hverdag for dine kolleger.

Kurserne afholdes på vores moderne træningsfaciliteter i Hvidovre og Frederikshavn og hos samarbejdspartnere i hele landet. Vi tilbyder AMU-kurser, DBI-kurser og skræddersyede firmakurser, hvor vi tilrettelægger kurset lige præcis ud fra din virksomheds behov. Du kan også deltage i webinarer med fokus på afgrænsede emner.

Se mere her


DBI afholder igen fysiske kurser fra 8. juni


19.maj 2020


Fra den 8. juni åbner DBI igen for vores almindelige kursusaktiviteter. Det vil sige, at vi atter afholder fysiske kurser – både DBI-kurser og AMU-kurser. Og pga. de seneste måneders aflysninger udbyder vi endnu flere AMU-kurser end ellers.

Samtidig glæder vi os til at kunne byde vores kursister velkommen i helt nye, topmoderne kursusfaciliteter i vores nye bygning i Hvidovre.

Alle kurser foregår naturligvis i trygge rammer og efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Se oversigt over DBI’s kurser

Hvis du har spørgsmål, så kontakt kursuskoordinator Lonni Nejlund på tlf. 23 37 62 69.