HI messe

622 udstillere tog imod 19.914 fagfolk på hi[11]
 
– og vi vil gerne invitere jer alle til hi[13] fra den 3.-6. september 2013 i MCH Messecenter Herning. 
Vi er i fuld sving med planlægningen af hi[13]. Også denne gang er der mange spændende tiltag – blandt andet kan nævnes, at hi[13] har et øget fokus på vedvarende energi.
   
Region Midtjylland, Vindmølleindustrien og hi[13] indgået et samarbejde, som skal tiltrække erhvervsturister fra hele verden. 

Wind Power Denmark bliver således en integreret del af hi [13], hvilket vil skabe stor synergi og øge mulighederne for at etablere nye samarbejder på tværs af virksomheder.
 
hi[13] arrangeres i et stærkt samarbejde med flere af den danske industris brancheorganisationer. I fællesskab sikrer de messens høje kvalitetsniveau og kendskabsgrad. Du kan få et overblik over hi[13]s samarbejdspartnerne her – flere er på vej.
 
Når mennesker mødes, opstår forretning
 hi[11] fik topkarakterer i analyserne. 61% af messens besøgende fandt nye samarbejdspartnere, og 44% fandt nye leverandører. Så der er masser af årsager til at udstille på eller besøge messen. Inspiration og faglighed er i højsædet – dette sikrer, at kvaliteten af både udstillere og besøgende er høj.

Ny hjemmeside
 Vi arbejder på højtryk for at præsentere en ny hjemmeside for jer, og den lanceres i løbet af sommeren (forventeligt primo juli).

Hvis I har spørgsmål til messen, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os på tlf. 9926 9926.