Sealing System vælger KTerhvervsbyg

KTerhvervsbyg bygger en ny montagehal samt en kontorbygning på i alt 1.348 kvadratmeter til Sealing System, som er leverandør af store pakkesystemer. Sealing System er i vækst, og samler med det nye byggeri sine aktiviteter på én adresse i Grindsted frem for at være spredt på flere adresser i Varde Kommune, som tilfældet er i dag. Væksten er så kraftig i virksomheden, at man har set sig nødsaget til at se sig om efter et større erhvervsområde, hvor der er plads til den fortsatte vækst. Den ekstra plads fandt virksomheden i Grindsted, hvor en stor grund og en eksisterende bygning bød på spændende muligheder for udvidelse.

Selvom alle prognoser spår at størstedelen af byggeriet i 2017 vil ligge omkring landets store byer Århus og København, oplever man i KTerhvervsbyg, at rigtigt mange virksomheder stadig finder byggegrunde uden for de store byer mest attraktive.

”Vækstvirksomheder går efter plads at udvikle sig på – og en fremtidssikker løsning. Vi oplever faktisk, at mange virksomheder søger lidt væk fra de større byer for at finde de større byggegrunde med plads til vækst,” siger Per Henriksen fra KTerhvervsbyg, som er specialister i erhvervsbyggeri.

Byggeriet til Sealing System forventes at stå klar i tredje kvartal i år.

Cookie-indstillinger