Lenze gear med dobbelt moment

Moment op til 20.000 Nm: Lenze har udvidet sin gearserie g500 væsentligt.

Med de nye to- og tretrins tandhjulsgear, kegletandhjulsgear og fladgear åbner Lenze op for nye anvendelsesområder. Støbejernsgearene fordobler det maksimale moment i forhold til de hidtidige Lenze gear.

Tre forskellige typer gear til forskellige anvendelser og alle med en virkningsgrad større end 94 %. Keglehjulsgearene g500-B sparer i deres to- og tretrins udførelser plads i maskinerne og tilbyder fint trindelte udvekslinger indtil i=360 og moment op til 20.000 Nm. Tandhjulsgearene g500-H klarer i to- og tretrins udførelser momenter op til 14.000 Nm med en udvekling på op til i= 370. De nye fladgear g500S kendetegnes særligt ved deres smalle byggeform. I to- og tretrins udførelser opnås moment på 19.000 Nm med fint trindelte udvekslinger op til i=500.

Med gearenes større ydeevner fortsætter Lenze udviklingen af det, som allerede var gældende for de mindre g500 gear, nemlig transmission af hastighed til moment på den mest intelligente og præcise måde.

Gearene er konstrueret på en måde, så motorer skal bruge mindre energi end tidligere, fordi de tre nye typer gear genererer langt mindre tab. Så mens energieffektiviteten er øget, er graden af egen opvarmning reduceret – og det betyder en længere levetid.

Med hensyn til energieffektivitet tilbyder Lenze med sine serier m240P og m550P motorer i energieffektivitetsklasse IE3 og gør således den komplette gearmotor til en effektiv enhed. Derudover kan de nye gear kombineres med både Lenze Smart motorer til intelligente og applikationsorienterede pakker samt med omformeroptimerede MF-motorer og MCA- og MCS-servomotorer.

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Tlf.: +45 4696-6666
E-mail: lenze(at)lenze.dk

www.lenze.dk

LÆS også: Lenze – Safety i det komplette system
Lenze A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger