Lapp Danmark – SKINTOP BRUSH ADD-ON

Den ny SKINTOP® BRUSH ADD-ON er praktisk til metriske gennemgående huller og har flere fordele:
 
Kan demonteres superlet og når som helst
Anvendelse sammen SKINTOP® polyamidkabelforskruninger sparer lagerplads
Op til 50 % kortere installationstid end med traditionelle EMC-forskruninger
Lavere vægt
Lettere og mere fleksibel anvendelse.

Plastforskruning med 360 graders EMC-afskærmning? Dette er muligt med den nye SKINTOP® BRUSH ADD-ON, innovative EMC-kontramøtrikker med 360 graders afskærmning. Du kan nu bruge en helt normal plastikkabelforskruning til kabelføring i apparatskabet og opnå EMC-funktionalitet. Den patentgodkendte løsning benyttes i stedet for en solid EMC-kabelforskruning i forniklet messing.

Løsningen er en kontramøtrik (låsemøtrik) i forniklet messing med aktiv afskærmningskontakt. SKINTOP® BRUSH ADD-ON består af en takket kontramøtrik i forniklet messing med stærkt bøjelige messingtråde for optimal 360-graders EMC-afskærmning og monteres på indersiden af anvendelsen. EMC-kontramøtrikken, SKINTOP® BRUCH ADD-ON, er fremtidssikret, selv ved anvendelser, der kræver pålidelig EMC-afskærmning.

Der er et væld af anvendelsesmuligheder, og nytteværdien for virksomheden er stor, eftersom lagerbeholdningen reduceres, og lagerpladsen kan benyttes til andre formål. Du opnår den største omkostningsbesparelse ved at købe EMC-kontramøtrikker og en forskruning i polyamid i stedet for en betydeligt dyrere EMC-forskruning i forniklet materiale. Findes i størrelserne M12 – M63.

SKINTOP® BRUSH ADD-ON møtrikken findes også som en decideret metalforskruning SKINTOP® MS-M BRUSH i størrelserne M25 – M110.

Installationen er hurtig og pålidelig og kan udføres i et snuptag. Installatøren sætter ganske enkelt det skærmende kabel i forskruningen. Kablets skærm holdes ind mod børsten, topmøtrikken drejes, og kablet bliver automatisk centreret, trækaflastet og tilsluttet hele vejen rundt, så der er høj EMC-sikkerhed.  Børstekonstruktionen giver en høj grad af fleksibilitet, hvilket giver mulighed for nem justering og rotation af kablet under installationen eller ved ominstallation og vedligeholdelsesarbejde. Spar op til 50 % i installationstid med EMC-forskruninger fra Lapp Danmark!

LAPP Danmark's Firmaprofil
Cookie-indstillinger