Jungheinrich Danmark A/S åbner ny afdeling i Horsens

Der etableres ud over en lang række nye kontorer også et moderne indrettet showroom, hvor hele Jungheinrichs verden af produkter kan opleves – lige fra gaffeltrucks til fuldautomatiserede lagersystemer. Derudover har det nye salgscenter en stor flåde af trucks til udlejning, samt brugte trucks. Med åbningen af den nye afdeling forfølger Jungheinrich sin strategi om fortsat at investere i det danske marked og vokse.

Jungheinrich er en af verdens førende i trucks, oplagring og materialehåndltering, samt den førende i Europa indenfor warehousing teknologi.

Siden Jungheinrich kom på markedet i 1967 har de løbende tilpasset sig det danske markeds forhold og forandringer. Efter den økonomiske krise har markedet siden 2013 igen konstant udviklet sig positivt: ”I de seneste år mærkes det tydeligt, at virksomhederne er begyndt at investere og vokse inden for deres branche. Det er også vores mål. Derfor er det et helt rigtigt skridt for os at åbne et større salgscenter i Jylland. På denne måde er vi endnu tættere på vores kunder, kan reagere endnu hurtigere på deres ønsker og præsentere den førende teknologi for dem på stedet”, uddyber Martina Möller, managing director hos Jungheinrich Danmark A/S.

Salgscenteret i Horsens erstatter afdelingen i Løsning. Nøglen til den nye bygning overdrages 3. april 2017. Allerede 1. maj 2017 starter vi så driften på stedet