Graveringsmaskiner

En graveringsmaskine er en enhed, der bruges til at skære, ridse eller grave mønstre, tekst eller billeder i forskellige materialer. Den bruges primært til præcisionsgravering og dekorative formål på materialer som metal, træ, glas, plastik og sten. Graveringsmaskiner kan også bruges til at skære eller præge serienumre, navne, logoer og andre identifikationsmærker på genstande.

Leverandører af og viden om Graveringsmaskiner:

3D Prima / Prima Printer Nordic AB

Kantyxegatan 25 F
213 76 MALMØ
Tlf.: + 46 40 684 97 90
E-mail: info@3dprima.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Miladan

Ulvehavevej 42-46
7100 Vejle
Tlf.: 7582 8300
E-mail: info@miladan.dk

www.miladan.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Graveringsmaskiner:

Graveringsmaskiner findes i mange afskygninger og kan oftest tilpasses ethvert behov. Graveringsmaskiner anvendes primært inden for skilte branchen. Graveringsmaskiner findes bl.a. som manuelle maskiner, som lasermaskiner og som computerstyrede (CNC) maskiner.

Med lasergravering kan man gravere i stort set alle overflader. En laser til gravering, arbejder i princippet på samme måde som en laserprinter, den fjerner blot materiale i stedet for at printe. Lasergravering er meget præcis og detaljeret, og derudover hurtig, støvfri og skånsom mod emnet. Af maskiner kan nævnes både YAC og CO2 lasere, som kan overflade gravere, dybde gravere og skære - dog afhængig af materiale og tykkelse.

Der er forskellige typer graveringsmaskiner til rådighed, herunder:

  1. CNC-graveringsmaskine: Disse maskiner bruger en computerstyret (CNC) tilgang, hvor et computerprogram styrer bevægelsen af skærehovedet. CNC-graveringsmaskiner kan udføre komplekse og gentagende graveringer med stor præcision.
  2. Roterende graveringsmaskine: Disse maskiner har et roterende spindelhoved, der bruger skærende værktøjer som fræsere, bor eller diamantgravører til at skære eller ridse mønstre i materialet. Roterende graveringsmaskiner kan være enten manuelle eller CNC-styrede.
  3. Lasergraveringsmaskine: Disse maskiner bruger en laserstråle til at skære, markere eller gravere på overfladen af ​​materialet. Lasergraveringsmaskiner kan arbejde på forskellige materialer og giver høj præcision og detaljerede graveringer.

Graveringsmaskiner bruges i forskellige applikationer og industrier. Nogle almindelige anvendelser inkluderer fremstilling af skilte, smykker, trofæer, instrumenter, nøglelåse, reklamematerialer og personlige genstande. Maskinerne kan være enten desktop-størrelse til mindre projekter eller industrielle størrelser til større produktioner.

Det er vigtigt at have den rette ekspertise og erfaring, når man bruger en graveringsmaskine, da processen kræver nøjagtighed og omhyggelighed. Følg sikkerhedsprocedurer, og vær opmærksom på de specifikke instruktioner fra producenten for at opnå de ønskede resultater og undgå skader på dig selv eller maskinen.

Cookie-indstillinger