Norton Clipper lancerer en manuel fliseskærer

Norton Clipper, som tilbyder et komplet sortiment til skæring, boring og slibning i byggebranchen, lancerer en ny serie af manuelle fliseskærere.

De tre nye manuelle fliseskærere er specielt designet til lige- og diagonalskæring af fliser i keramik og natursten. Alle modeller har hårdmetal skærehjul monteret, som giver styrke og holdbarhed ved brug. Den største fliseskærer i serien. Norton Clipper CTM 1200, har en skærelængde på 1200 mm til store tykke fliser. Den mindste fliseskærer vejer kun 11,4 kg, så den er nem at bære og tranportere og byder på en god skæredybde. Alle tre fliseskærere er nemme at bruge og giver et yderst fint resultat med en ren, lige skæring.

Norton Clippers lange erfaring med maskiner og klinger betyder at fliselæggere og gulvspecialister kan stole på værktøjets ydeevne og værdi i en lang række forskellige løsninger til skæring og klargøring af væg og gulvfliser.

Tilføjelsen af de manuelle fliseskærere komplementerer Norton Clippers etablerede udvalg af skæreborde, fliseskærer, bor, diamantklinger og slibeløsninger til byggeri.

– Vores vision er, at blive det oplagte valg for professionelle brugere af bygge- og anlægsprodukter og tilbyde løsninger inden for alle anvendelsesområder. Den nye serie af manuelle fliseskærere betyder, at vi kan tilbyde fliselæggere og gulvspecialister flere løsninger til brug på stedet ud over vores nuværende sortiment af diamantklinger og elektriske fliseskærere til skæring af keramiske fliser og porcelenato. Dette nye sortiment giver brugeren en fleksibel løsning med hensyn til skæreevne og manøvredygtighed på stedet, siger Benjamin Drianno, ansvarlig for bygge og anlægsprodukter EMEA hos Saint-Gobain Abrasives.

Introduktion til serien:

PRODUKTDATACTM 640CTM 935CTM 1200
Max. skærelængde (mm)6409351200
Max. diagonalt snit (mm)450 x 450660 x 660840 x 840
Skæredybde min-max (mm)3 – 153 – 153 – 20
Vægt (kg)11,4014,2530,95

Besøg www.nortonabrasives.com eller kontakt din lokale Norton Clipper-repræsentant for yderligere information vedrørende de manuelle fliseskærere fra Norton Clipper.

LÆS også: Norton lancerer en ny tape til autobranchen
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger