TimeLog køber AutoPilot

Danske arkitekter og ingeniører bruger i stort omfang AutoPilot til projektstyring og tidsregistrering. Selskabet er d. 1. marts opkøbt af den danske konkurrent TimeLog som led i en markedskonsolidering.

Målet med TimeLogs opkøb af AutoPilot er at skabe en slagkraftig spiller, der dækker behovene for projektstyring og tidsregistrering i endnu flere brancher, og samtidig udnytte synergierne i en større organisation.

AutoPilot har omtrent 60% af den danske arkitektbranche og 40% af de rådgivende ingeniører som brugere. TimeLogs kunder er især konsulenthusene, og TimeLog har kontorer i både Danmark, Sverige og Kuala Lumpur, samt kunder i 15 lande, og er i gang med yderligere international ekspansion.

Alle medarbejdere i AutoPilot fortsætter i det nye fælles selskab. Dog benytter stifteren af AutoPilot, Jørgen Korsgaard, anledningen til at stoppe i livsværket.

Jørgen Korsgaard, stifter og adm. direktør i AutoPilot, siger:

Jeg er glad for at vi har fundet en god partner, der kan være med til at realisere AutoPilots internationale potentiale, så jeg overlader trygt rattet til min medejer Torben samt Manager & Head of Business Development, Jette Pardi, som nu bliver en del af TimeLog, som har vist at de har en kultur der passer godt til os i AutoPilot“.

Torben Pape-Haugaard, medejer og udviklingschef i AutoPilot, siger:

Vi glæder os til at slå os sammen med TimeLog, og vi er glade for at få en endnu større muskel på både internationalt salg, drift og udvikling.”

Første opkøb i konsolidering

Det er første opkøb på TimeLogs opkøbstogt, som selskabet annoncerede i forbindelse med million-investeringen fra Viking Venture i november 2020. TimeLog forventer at opkøbe 1 til 2 selskaber om året. 

Per Henrik Nielsen, adm. direktør i TimeLog, siger:

Markedet for Professional Services Automation er stort, og vi har været på udkig efter gode opkøbsemner, der kunne styrke os strategisk i forskellige brancher. AutoPilot giver TimeLog en stærk position hos arkitekter og ingeniører, og det ser vi frem til at gå ud med internationalt.

“Vi ser store synergieffekter i at kunne tilbyde målrettede brancheløsninger oven på TimeLogs mere generiske platform.”

“Vi har forberedt fusionen meget grundigt for at sikre os, at kulturerne i de to teams matcher. I forhold til hvad jeg ellers har set, så har vi været ekstremt grundige. Jeg er sikker på, at vi får en spændende fælles virksomhed, som kan skabe store resultater, for vi har to teams, der gerne vil hinanden.”

Synergierne ligger bl.a. i at TimeLog har salgsaktiviteter og kunder i bl.a. Sverige og Tyskland, hvor AutoPilot endnu ikke har aktiviteter, og AutoPilot kan trække på TimeLogs væsentligt større drifts- og udviklingsorganisation.

TimeLog får med AutoPilot tilføjet en specialiseret løsning, som hjælper arkitekter og ingeniører med de særlige krav, som de to faggrupper har til bl.a. projektstyring. Over halvdelen af Danmarks arkitekter bruger hver dag AutoPilot.

AutoPilots kontorer i Aarhus og Aalborg fortsætter som en del af TimeLog.

TimeLog har før opkøbet 80 ansatte, kontor i København, Stockholm og Kuala Lumpur, og kunder i Danmark, Sverige og en række andre lande. 

AutoPilot har 18 medarbejdere på de to kontorer i Aarhus og Aalborg.

Begge selskaber har de seneste år fejret 20-års fødselsdag.

LÆS også: Har du brug for mere lagerplads i din virksomhed?
TimeLog køber AutoPilot's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger