Teknologisk Institut – Vådrum og installationer – SBi-anvisning 252

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv.

På dette kursus kan du få styr på hvordan vådrum og installationer skal planlægges og udføres – både i nybyggeri og ved renovering. Du bliver rustet til at udføre sikre vådrum i overensstemmelse med BR18 – og får en indføring i den nye vådrumsanvisning fra SBi.

På kurset får du kendskab til hvilke regler og love, der gælder for vådrum, hvordan vådrum skal opbygges, og i særdeleshed hvordan man kan udføre installationerne. Vi gennemgår bl.a. SBi-anvisning 252 om vådrum og ser desuden på byggeprocessen i forbindelse med gennemførelsen af renoveringsopgaver i etageejendomme. Endelig ser vi på forskellige materialer og installationsprincipper, der er anvendelige til VVS-installationer i forbindelse med vådrum og lignende.

Deltagerprofil

Kurset er udviklet specielt til VVS-installatører, overmontører, tekniske assistenter samt andre, der arbejder med udførelse og planlægning af vådrum.

Underviser

Leon Buhl er ingeniør i divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut. Han har mere end 25 års erfaring med systemer og problemløsning inden for hele VVS-området. Leon Buhl har desuden en omfattende erfaring som kursusleder i forbindelse med efteruddannelse inden for vand, varme og installation

Se mere her