Bowitek

Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Tel.: +45 2788 0660
Mail: bowitek@bowitek.dk

www.bowitek.dk

Bowitek hjælper virksomheder med effektiv CE-Mærkning.

Kompetencer: CE-Mærkning, maskinsikkerhed, risikovurdering, værktøj, uddannelse, metoder

Bowitek hjælper virksomheder med CE-Mærkning af produktionsanlæg, robotløsninger og maskiner.

Vi udarbejder risikovurderinger,fastlægger maskinens begrænsninger, samler det tekniske dossier, giver input til brugervejledning, osv. Alle opgaver der leder til en CE-Mærkning.

I mange tilfælde arbejder vi som coach eller rådgiver og leder virksomheden gennem en CE-Mærkning, så virksomheden selv kan gøre det efterfølgende.

Vores tilgang til CE-Mærkning er meget praktisk og pragmatisk. Vi anbefaler konkrete sikkerheds-løsninger som kan implementeres i den virkelige verden. Vi når altid i mål med en CE-Mærkning.

Arbejdsprocessen er præget af en god struktur, anvendelse af en metode samt brug af skabeloner og moduler. En høj grad af genbrug finder sted..

Medarbejderne arbejder tæt sammen – på tværs af opgaver, så kompetencerne udnyttes til fulde. Flere af medarbejderne er TÜV certificeret – inden for både proces- og maskinsikkerhed.

bowitek er Nordisk forhandler af værktøjet Safexpert™, heraf eksklusivt i Danmark og Sverige. Værktøjet hjælper brugeren gennem en CE-Mærkning trin for trin. Der er indbygget et hav af tidsbesparende funktioner og rutiner.

Processikkerhed.
Indenfor processikkerhed stiller vi med en hold af kompetente og erfarne kolleger, som løser specifikke opgaver hos virksomhederne eller på vores eget kontor. Flere har den omfattende TÜV certificering i processikkerhed.

Maskinsikkerhed.
– CE-Mærkning. Gøres efter en struktureret metode, understøttet af et værktøj (Safexpert™). Rent praktisk kommer vi hurtigt i mål.

– GAP-Analyse. Vi checker om en given maskine lever op til lovens krav. Både dokumentationen og den praktiske sikkerhed. Mange har købt gamle og brugte maskiner, hvor der kan være tvivl om de lever op til tidens tand.

– Sikre styresystemer. Vi stiller typisk de sikkerhedsmæssige krav, udarbejder dokumentation og gennemfører eventuel en validering. Vi kan også blot supportere en virksomhed i deres egen gennemførelse af dette område.

Vores erfaring:
– Certificeret i ATEX,
– TÜV certificeret i både processikkerhed og maskinsikkerhed
– Velbevandret i MD, SIL, SIS, SRS, PED, EMC, LVD, sikre styresystemer, m.m.

– Forhandler af Safexpert™ i Norden

Kontakt os gerne på bowitek@bowitek.dk eller +45 27 880 660. Vi har kontor i Fredericia. og Ballerup.